Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 74>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:32
Samo se ti zabavljaj na ovaj način,ja uživamTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:30

I to je to.
Vas sam malo udavila, sebe malo zabavila.
La donna per piccola che sia

vince il diavolo in furberia

Ivanić grad
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:28

Ivanić grad
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:24

Ivanić grad
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:23
smile64Ima svega lijepoga....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:20

Ivanić grad
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:16

Ivanić grad
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:10
Neki dan sam i one zimogrozne poslikala, a nikako da slike stavim.
Kako mi je dosadno za izludit, a bol malo popustila, idem vas malo udavit. LOL
Dakle, zimobojažljivi:

Ivanić grad
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 18:20
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

treba tebi dobra ravnalica da ti poravna kičmicu

A morat ću si nać neku. Trenutno sam u dficitu s istima. LOL

Ivanić grad
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 18:19
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Da, da vrt ti je i che-che i pici-pici !!Hug, baš lijepo pokošeno, meni MM neda ni blizu kosilice, kaže mi da nebi napravila ravne crte ko na nog. igralištu Wink - koji lik Wink, a uvijek mi nešto sredi i ja podivljam, ovaj mi je put stradala jedna ukr. trava. Srećom već je počela bacati nove mladice.

Ne mogu vjerovat da ti ne uspijeva campanula glomerata, ja sam je ovo proljeće već prorijedila i sad moram opet jer ona svoje pipce proteže svakamo, baš je agresivka.

Krasne su ti heucere Thumbs%20Up

Eeee, iz tog razloga sam ja svome i otela kosilicu, stalno mi je sve kosio i flaksao, a kad sam zagradila s kamenjem, onda se žalio da mora slalom vozit između tog kamenja, pa mi je dodijao i sama kosilicu uhvatila. To mi je lakše nego ga slušat stalno kako piz...
Glomerata - moja tiha patnja...
Već dvaput je od Anastazije presađivala, i oba puta neuspješno.
A valjda me neće...

Ivanić grad
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 18:16
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Bok Bigi! Želim ti brz oporavak, a vrtek ti je baš che-che!

Draga, hvala ti, i ja si to isto želim. LOL
Do sad sam spavala, dobila neku pikicu u guzu koja me je ubila skroz. Al bar sad malo manje boli.

Ivanić grad
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 11:49
Smile...ti nisi znala da imaš žute šeboje, a nisam znala da imam "ruzinave"...moji su do lani bili žutiApprove
MK, kod mene nisi htjela šeboja, zloćka jedna!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 11:34
treba tebi dobra ravnalica da ti poravna kičmicu
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 11:05

Da, da vrt ti je i che-che i pici-pici !!Hug, baš lijepo pokošeno, meni MM neda ni blizu kosilice, kaže mi da nebi napravila ravne crte ko na nog. igralištu Wink - koji lik Wink, a uvijek mi nešto sredi i ja podivljam, ovaj mi je put stradala jedna ukr. trava. Srećom već je počela bacati nove mladice.

Ne mogu vjerovat da ti ne uspijeva campanula glomerata, ja sam je ovo proljeće već prorijedila i sad moram opet jer ona svoje pipce proteže svakamo, baš je agresivka.

Krasne su ti heucere Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 10:47
Bok Bigi! Želim ti brz oporavak, a vrtek ti je baš che-che!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 09:09
Dobro jutro svima!
Probudila sam se pred skoro sat vremena, al se nisam mogla iz kreveta dignut. Ova moja još ukliještena. Confused
Mali kakus, uslikat ću susjdinu opunciju prvom prilikom, obećajem. I ne mogu vjerovati da šeboje nemaš! Al imat ćeš ih. Wink

Tikvić, i meni su heuchere predivne. Ima ih još, al nisu sve slike dobro ispale, pa ih nisam ni stavljala. To nas je BB svih zarazila s ljubavlju prema heucherama.LOL

Carol, hosti imam još nekoliko, al su tek krenule, jedva se vide pa ih nisam ni slikala. Znam da je ginko zimootporan, al kako je bio nestao, mislila sam da se smrznuo. A obradovao me i on, i abelia i teuricum, za koje sam isto mislila da nisu zimu preživjeli.

Anabistrica, budem sjeme skupila, ne brini. Ja ti lijepo odrežem ocvale stabljike i dam svekrvi da "trijebi" sjeme, ja sam lijena za to. LOL

Moon, hvala na identifikaciji.

Cure moje drage, hvala na posjeti. Drago mi je da vam se sviđa moj vrt. Sad se idem probat istuširat, uskoro idem doktoru. Možda i uspijem. Confused

Ivanić grad
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 23:12
Krasno ti se zašarenio vrt

A ova biljka je Ajuga Reptans

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 23:02
Bigi, lijepo je u tvom vrtu, a najljepši mi je tulipan u zagrljaju šeboja (zbog šeboja). Budeš sakupljala sjeme?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 22:06
Bigi, i ja imam slicna iskustva sa Campanulom glom. Nece pa nece. Ali zato imas lepe seboje, hoste su ti se vec fino razlistale, moje su tek provirile iz zemlje, heuchere "iz sjene" su prekrasne.
Ginko ti  i nije osjetljiv na zimu, meni su jedino rekli da sporo raste, ali moj me u to nije uvjerio.
Svoju sam Abeliu do sada zastitila preko zime, ove nisam i ostala je ko i tvoja , ziva i zdrava.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 21:03
Huechere su prekrasne, cvijetić od BB čaroban!!!!Tongue Plavi cvijetić je puzavi phlox.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.