Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 74> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo se ti zabavljaj na ovaj način,ja uživam
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
A morat ću si nać neku. Trenutno sam u dficitu s istima. ![]() |
|
|
![]() |
|
Eeee, iz tog razloga sam ja svome i otela kosilicu, stalno mi je sve kosio i flaksao, a kad sam zagradila s kamenjem, onda se žalio da mora slalom vozit između tog kamenja, pa mi je dodijao i sama kosilicu uhvatila. To mi je lakše nego ga slušat stalno kako piz... Glomerata - moja tiha patnja... Već dvaput je od Anastazije presađivala, i oba puta neuspješno. A valjda me neće... |
|
|
![]() |
|
Draga, hvala ti, i ja si to isto želim. ![]() Do sad sam spavala, dobila neku pikicu u guzu koja me je ubila skroz. Al bar sad malo manje boli. |
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() MK, kod mene nisi htjela šeboja, zloćka jedna! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
treba tebi dobra ravnalica da ti poravna kičmicu
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da, da vrt ti je i che-che i pici-pici !! Ne mogu vjerovat da ti ne uspijeva campanula glomerata, ja sam je ovo proljeće već prorijedila i sad moram opet jer ona svoje pipce proteže svakamo, baš je agresivka.
Krasne su ti heucere
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bok Bigi! Želim ti brz oporavak, a vrtek ti je baš che-che!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Dobro jutro svima!
Probudila sam se pred skoro sat vremena, al se nisam mogla iz kreveta dignut. Ova moja još ukliještena. ![]() Mali kakus, uslikat ću susjdinu opunciju prvom prilikom, obećajem. I ne mogu vjerovati da šeboje nemaš! Al imat ćeš ih. ![]() Tikvić, i meni su heuchere predivne. Ima ih još, al nisu sve slike dobro ispale, pa ih nisam ni stavljala. To nas je BB svih zarazila s ljubavlju prema heucherama. ![]() Carol, hosti imam još nekoliko, al su tek krenule, jedva se vide pa ih nisam ni slikala. Znam da je ginko zimootporan, al kako je bio nestao, mislila sam da se smrznuo. A obradovao me i on, i abelia i teuricum, za koje sam isto mislila da nisu zimu preživjeli. Anabistrica, budem sjeme skupila, ne brini. Ja ti lijepo odrežem ocvale stabljike i dam svekrvi da "trijebi" sjeme, ja sam lijena za to. ![]() Moon, hvala na identifikaciji. Cure moje drage, hvala na posjeti. Drago mi je da vam se sviđa moj vrt. Sad se idem probat istuširat, uskoro idem doktoru. Možda i uspijem. ![]() |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bigi, lijepo je u tvom vrtu, a najljepši mi je tulipan u zagrljaju šeboja (zbog šeboja). Budeš sakupljala sjeme?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Bigi, i ja imam slicna iskustva sa Campanulom glom. Nece pa nece. Ali zato imas lepe seboje, hoste su ti se vec fino razlistale, moje su tek provirile iz zemlje, heuchere "iz sjene" su prekrasne.
Ginko ti i nije osjetljiv na zimu, meni su jedino rekli da sporo raste, ali moj me u to nije uvjerio. Svoju sam Abeliu do sada zastitila preko zime, ove nisam i ostala je ko i tvoja , ziva i zdrava.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Huechere su prekrasne, cvijetić od BB čaroban!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |