Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 74> |
Korisnik | ||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Maruška, draga, lijepo te je vidjeti. Kad dođeš k nama? Dugo nisi bila.... ![]() |
||
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
Ima roza, ima, i baš je lijepa, nježna. Malo mi se previše raširila, pa bi bio red da dođeš k meni na kavu i malo si je zemeš. ![]() Campanula glomerata: 0 bodova! |
||
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Bilježim se za šarene šeboje, žuti imam. Daj mi reci da li je opuncije tvoje susjede, one koja je uvijek vani preživjela?
|
||
![]() |
||
|
GT, sam se ti bilježi, al me obavezno i podsjeti, znašda imam kratku pamet.
![]() Opuncija preživljava vani već 20 godina, a moguti reć da sam i ja svoju ove godine, na nagovor te iste susjede, ostavila vani i preživjela je! Malo se smežurala, al sad je već dobro, živa i zdrava! |
||
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Fala ti, imam i ja rozu. A za campanulu, znaš kak se veli: ko jači taj kvači. Nisu valjda one jače od nas dvije ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
A očito je jača od mene. Neće, pa neće. Misliš da bi mogla bit... treća sreća?
![]() |
||
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
zuto ili plavo?ne znam sta mi se vise svidja,i BB cvjetic i heuchere
![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
divno je kod tebe svratit,biljkie su dobro prezimile i uveliko cvjetaju,baš se lijepo šareni
![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Ak ne probaš - ne znaš. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]() ![]() Kod tebe svega lijepog, s ono što je dolepršalo od tvoje sekrve,je AJUGA, meni je ovu zimu nestala,ali ....... naradila si se i vidi se sve posloženo ![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
|
A dobro, onda: žic žic, treći put! |
||
||
![]() |
||
|
Je, u međuvremenu mi rekoše da je ajuga. Ak ti je nestala, ne brini. Ima moja svekrva toga još. ![]() |
||
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Lani sam u Novalji jedan maleni pelcerčić "posudila", rasla je na napuštenoj gradnji, pa neće nikome ni faliti taj maleni komadić Lijjepo se je primila, narasla i sad tjera. Baš sam sretna. Lijepo će mi se uklopiti u budući kamenjar, ako vaše vani uspjevaju onda bude i moja. Samo ću je morati držati pod kontrolom. Biti će opuncije za cijelu okolicu, i onak je kod mene samoposluga ko i kod tebe. |
||
![]() |
||
|
![]() Ja sam svoju prve dvije zime unosila u kuću, ovojojje prva zima vani. Prekrila sam je s nekakvim grančicama i suhim lišćem i dobro je podnijela zimu. Kaže mi susjeda da je druge godine malo manje zaštitim, a da treće više neću ni morat. Doduše, malo me je strah pustit je skroz golu, njena je ipak 20godina stari gigant, moja je još mala. |
||
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
A da poslikaš tog giganta od kaktusa,makar je susjedin.
Lijepo si uredila svoj šareni vrt,nije mi jasno zakaj ja nemam šeboja,moram ga obavezno nabaviti.
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Huechere su prekrasne, cvijetić od BB čaroban!!!!
![]() |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Bigi, i ja imam slicna iskustva sa Campanulom glom. Nece pa nece. Ali zato imas lepe seboje, hoste su ti se vec fino razlistale, moje su tek provirile iz zemlje, heuchere "iz sjene" su prekrasne.
Ginko ti i nije osjetljiv na zimu, meni su jedino rekli da sporo raste, ali moj me u to nije uvjerio. Svoju sam Abeliu do sada zastitila preko zime, ove nisam i ostala je ko i tvoja , ziva i zdrava.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Bigi, lijepo je u tvom vrtu, a najljepši mi je tulipan u zagrljaju šeboja (zbog šeboja). Budeš sakupljala sjeme?
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
|
Dobro jutro svima!
Probudila sam se pred skoro sat vremena, al se nisam mogla iz kreveta dignut. Ova moja još ukliještena. ![]() Mali kakus, uslikat ću susjdinu opunciju prvom prilikom, obećajem. I ne mogu vjerovati da šeboje nemaš! Al imat ćeš ih. ![]() Tikvić, i meni su heuchere predivne. Ima ih još, al nisu sve slike dobro ispale, pa ih nisam ni stavljala. To nas je BB svih zarazila s ljubavlju prema heucherama. ![]() Carol, hosti imam još nekoliko, al su tek krenule, jedva se vide pa ih nisam ni slikala. Znam da je ginko zimootporan, al kako je bio nestao, mislila sam da se smrznuo. A obradovao me i on, i abelia i teuricum, za koje sam isto mislila da nisu zimu preživjeli. Anabistrica, budem sjeme skupila, ne brini. Ja ti lijepo odrežem ocvale stabljike i dam svekrvi da "trijebi" sjeme, ja sam lijena za to. ![]() Moon, hvala na identifikaciji. Cure moje drage, hvala na posjeti. Drago mi je da vam se sviđa moj vrt. Sad se idem probat istuširat, uskoro idem doktoru. Možda i uspijem. ![]() |
||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |