Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 74>
Korisnik
Poruka
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:17
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

prekrasno cvijeće u tvom dvorištuThumbs%20UpClap

Maruška, draga, lijepo te je vidjeti.
Kad dođeš k nama? Dugo nisi bila.... Wink
La donna per piccola che sia

vince il diavolo in furberia

Ivanić grad
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:18
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Prekrasno je, a za armeriu nisam ni znala da ima bijela.
Danas sam mislila na tebe kada sam gledala kako mi ona campanula glomerata opet izbija među lavandama, a tebi neće uspijevati.
Ili se možda ipak koja primila?

Ima roza, ima, i baš je lijepa, nježna. Malo mi se previše raširila, pa bi bio red da dođeš k meni na kavu i malo si je zemeš. Wink
Campanula glomerata: 0 bodova!

Ivanić grad
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:19
Bilježim se za šarene šeboje, žuti imam. Daj mi reci da li je opuncije tvoje susjede, one koja je uvijek vani preživjela?
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:25
GT, sam se ti bilježi, al me obavezno i podsjeti, znašda imam kratku pamet. LOL
Opuncija preživljava vani već 20 godina, a moguti reć da sam i ja svoju ove godine, na nagovor te iste susjede, ostavila vani i preživjela je! Malo se smežurala, al sad je već dobro, živa i zdrava! 

Ivanić grad
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:26

Fala ti, imam i ja rozu.
A za campanulu, znaš kak se veli: ko jači taj kvači. Nisu valjda one jače od nas dvije  Wink.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:32
A očito je jača od mene. Neće, pa neće. Misliš da bi mogla bit... treća sreća? Wink

Ivanić grad
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:37
zuto ili plavo?ne znam sta mi se vise svidja,i BB cvjetic i heuchereThumbs%20Up
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:39
divno je kod tebe svratit,biljkie su dobro prezimile i uveliko cvjetaju,baš se lijepo šarenismile78
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:45
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

A očito je jača od mene. Neće, pa neće. Misliš da bi mogla bit... treća sreća? Wink

Ak ne probaš - ne znaš.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:52
smile169
Kako je sve kod tebe rascvijetanoClap
Kod tebe svega lijepog,
s ono što je dolepršalo od tvoje sekrve,je AJUGA,
meni je ovu zimu nestala,ali .......
naradila si se i vidi se sve posloženoClap

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:55
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Ak ne probaš - ne znaš.

A dobro, onda: žic žic, treći put!

Ivanić grad
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 19:57
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

smile169
Kako je sve kod tebe rascvijetanoClap
Kod tebe svega lijepog,
s ono što je dolepršalo od tvoje sekrve,je AJUGA,
meni je ovu zimu nestala,ali .......
naradila si se i vidi se sve posloženoClap

Je, u međuvremenu mi rekoše da je ajuga.
Ak ti je nestala, ne brini. Ima moja svekrva toga još. Wink

Ivanić grad
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 20:48

GT, sam se ti bilježi, al me obavezno i podsjeti, znašda imam kratku pamet. [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> Opuncija preživljava vani već 20 godina, a moguti reć da sam i ja svoju ove godine, na nagovor te iste susjede, ostavila vani i preživjela je! Malo se smežurala, al sad je već dobro, živa i zdrava! 

Lani sam u Novalji jedan maleni pelcerčić "posudila", rasla je na napuštenoj gradnji, pa neće nikome ni faliti taj maleni komadić Lijjepo se je primila, narasla i sad tjera. Baš sam sretna. Lijepo će mi se uklopiti u budući kamenjar, ako vaše vani uspjevaju onda bude i moja. Samo ću je morati držati pod kontrolom. Biti će opuncije za cijelu okolicu, i onak je kod mene samoposluga ko i kod tebe.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 20:53
Originalno poslano od člana gospina trava<br> i onak je kod mene samoposluga ko i kod tebe.
<br>[/QUOTE gospina trava
 i onak je kod mene samoposluga ko i kod tebe.
[/QUOTE napisao:

smile96

smile96
Ja sam svoju prve dvije zime unosila u kuću, ovojojje prva zima vani. Prekrila sam je s nekakvim grančicama i suhim lišćem i dobro je podnijela zimu. Kaže mi susjeda da je druge godine malo manje zaštitim, a da treće više neću ni morat. Doduše, malo me je strah pustit je skroz golu, njena je ipak 20godina stari gigant, moja je još mala.

Ivanić grad
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 20:58
A da poslikaš tog giganta od kaktusa,makar je susjedin.
Lijepo si uredila svoj šareni vrt,nije mi jasno zakaj ja nemam šeboja,moram ga obavezno nabaviti.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 21:03
Huechere su prekrasne, cvijetić od BB čaroban!!!!Tongue Plavi cvijetić je puzavi phlox.

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 22:06
Bigi, i ja imam slicna iskustva sa Campanulom glom. Nece pa nece. Ali zato imas lepe seboje, hoste su ti se vec fino razlistale, moje su tek provirile iz zemlje, heuchere "iz sjene" su prekrasne.
Ginko ti  i nije osjetljiv na zimu, meni su jedino rekli da sporo raste, ali moj me u to nije uvjerio.
Svoju sam Abeliu do sada zastitila preko zime, ove nisam i ostala je ko i tvoja , ziva i zdrava.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 23:02
Bigi, lijepo je u tvom vrtu, a najljepši mi je tulipan u zagrljaju šeboja (zbog šeboja). Budeš sakupljala sjeme?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 23:12
Krasno ti se zašarenio vrt

A ova biljka je Ajuga Reptans

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 09:09
Dobro jutro svima!
Probudila sam se pred skoro sat vremena, al se nisam mogla iz kreveta dignut. Ova moja još ukliještena. Confused
Mali kakus, uslikat ću susjdinu opunciju prvom prilikom, obećajem. I ne mogu vjerovati da šeboje nemaš! Al imat ćeš ih. Wink

Tikvić, i meni su heuchere predivne. Ima ih još, al nisu sve slike dobro ispale, pa ih nisam ni stavljala. To nas je BB svih zarazila s ljubavlju prema heucherama.LOL

Carol, hosti imam još nekoliko, al su tek krenule, jedva se vide pa ih nisam ni slikala. Znam da je ginko zimootporan, al kako je bio nestao, mislila sam da se smrznuo. A obradovao me i on, i abelia i teuricum, za koje sam isto mislila da nisu zimu preživjeli.

Anabistrica, budem sjeme skupila, ne brini. Ja ti lijepo odrežem ocvale stabljike i dam svekrvi da "trijebi" sjeme, ja sam lijena za to. LOL

Moon, hvala na identifikaciji.

Cure moje drage, hvala na posjeti. Drago mi je da vam se sviđa moj vrt. Sad se idem probat istuširat, uskoro idem doktoru. Možda i uspijem. Confused

Ivanić grad
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.