Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 64> |
Korisnik | |
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljiljani ili su neki extra giganti ili žive na toplom jugu. Kod nas na kontinentu, bar kod mene, još ni trava nije kako treba počela rasti, još nisam plijevila. Vidim i po listovima tulipana da su davno ocvali, a moji su jedni dijelom u jeku cvatnje, a drugi se tek pripremaju. Sve u svemu ovo je prekrasno i vjerujem da ćeš zaista uživati, ali i s nama podijeliti to zadovoljstvo sličicama.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
blue sky, predivno......koliko ih ima i kako su gusti...to su azijati? Bas se veselim da ih vidim u punom cvatu
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Zbilja ih je milina gledati...
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
iskreno da kažem neznam koliko ih ima ja godinama sadim u jedan red i mislim da im to paše
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
blue sky,tako ih ljepo ovako vidjeti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Predivni su.
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno!Podsjeca na ogromnii buket ljiljana.Koliko vidim to su sve azijati?
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Zaista su predivni
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
prekrasno.da li su oni crveni zaista tako jako crvena boja
|
|
![]() |
|
I ja sam takav imam.Na slici je baš kao i ovaj
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja imam naranđasti,malo ciglasti,ali takav crveni nisam vidjela(osim u cvječarni-ali njih smatram umjetnim)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky,skidam kapu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Vidjela sam slike jako visokih ljiljana. Koliko su visoki vaši najviši ljiljani?
Usput..prelijepi su svi, ne znam koji bih izdvojila.... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Zaista su prelijepi. Koliko godina ih uzgajaš. Ja sam imala jedan ljiljan pored vikendice, posađen prije 4-5 godina. Nešto mu nije odgovaralo ili zemlja ili je trebao više vode. Izrastao bi svega nekih 30 cm i procvao sa dva cvijeta. Prenijela sam lukovicu u svoj novi vrt i sad je ponovo iznikao i to ne samo on nego ima i dva nova izboja. Valjda će sad i bolje cvjetati.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Tea
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Blue, prekrasni su. Pročitala sam da postoje neki ljiljani koji mogu narasti jako visoko pa me zanimalo koliki su zaista? Gdje si nabavila tako visoke ljiljane?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Milice kupila sam ih u ZGu cvijećarni na Dolcu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |