Gaura - Gaura lindheineri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
natalija, cimicifuga...... vidjet ću za koji dan kad malo porastu koliko je grančica niknulo, već se sad vidi da se lijepo proširila
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Posijala sam bijelu gauru, prije par dana prepikirala i sad mi samo ostaje, da je prenesem u vrt i da se nadam, da će me obradovat bar kojim cvijetićem.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bijela gaura je bacila listiće, a roza ih je bacila prerano i nakon snijega su otpali, nadam se da će opet potjerati, prošle godine je bila ogromna u dugo je cvjetala.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us I moja Mirina bijela gaurica je preživjela u mom vrtu!! Dvije malecke mladice, stidljivo se probijaju iz zemlje!!! A roze gaure još nisam zamijetila , one malo kaskaju!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
free i kod mene su bijele prije potjerale nego roze, ali onda su stale, mislim da će ih roza i ovu godinu prešišati
primjetila sam čak i par sijanaca, prvi put 2 sam zeznula - čupnula ih dok su bili premali jučer sam izvadila 3., zadnju koju sam primjetila, ako izdrži do subote, ide na vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
A ja sam evo baš danas čisto onako spontano kao i uvijek, naletila na sadnicu gaure na trešnjevačkom placu i kupila a da nisam ni znala što je. žena rekla- 10 kn, a ja ajde dobro. a sad kad znam što sam kupila super, ma tako ja uvijek najbolje i kupim a ne kad nešto tražim. Odmah sam ju lijepo smjestila u moju gredicu u nastajanju... sliknem ju jedan dan , ma čim ova tmura i kiša vani odu.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Moon neznam gdje si jer sam vrlo kratko na forumu ali ako te tješi ni u Dalmaciji nema pretjerano sunca. Red sunca red oblaka, mi se ovdje i veselimo kiši jer lanjska godina je bila pogubna. Kiše nije bilo od veljače do snijega u veljači ove godine. Posrećilo nam se ovog svibnja pa sve buja jer je uz kišu i toplo. Samo da nema južine... jake, bura nam ovdje ne smeta pa sam je i preskočila.
|
|
![]() |
|
divna je moon, sad gledam onu svoju gore, do sad se ušesterostručila, ali isto mi je podarila 2 cvijeta i otad ništa, baš kao i ostalo - čeka sunca više konačno.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Moja gaura je narasla stvarno bujno i s dugim granama. Bila je prekrasna do jednog jutra kad sam je našla poleglu po zemlji. Zdrava je i raste i dalje, ali grane se nisu podigle.
Je li netko imao sličan problemčić? Hoće li se obnoviti ako joj skratim grane? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mali cvjetic ,veliko veselje
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar - šatirani - bijelo rozi, zgooooodnoooo
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..hm...nisam znala kak da opišem, tj.predočim veličinu "moje" gaure...u maminom dvorištu...
...možda ovak?... lani posijana, a gleć' te me danas... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Baš je moćna Lovro!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Lovro, gaura ti je prekrasna! Ja sam ove godine kupila sadnicu i isto se iznenadila, ona je ogromna. I prekrasna naravno! Kao da mi je čak ljepša i od one u roza boji.
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Nisam znala da su gaure tako velike. Ja imam tamno rozu, malo je cvala u proljece i sada vise nista. Da ona ne cvate samo u proljece?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |