Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 96> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
lijepu kolkciju čuvarkuća imas anastazija ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Vidim da nisam jedina koja razmišlja o sadnji čuvarkuća direktno u zemlju. Kakva su vaša iskustva s tim?
Vjerojatno ću jednu ostaviti na prozoru u teglici, a drugu presaditi direktno u zemlju ako se javi netko s dobrim iskustvom kod toga... Uživam gledati svoju kako raste, uz nju je sve više novih, malih čuvarkuća :) |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
gdje god da ih posadis maggie bit ce njima dobro ..lijep su ukras i vrta i tegle..one nisu zahtjevne ..ja sam jedino prosle godine ubila svoje zbog nedostatka vode,nisam ih zaljevala ,ove god ih rdeovno zaljevam i lijepe su mi i u tegli i u vrtu
|
|
Vir |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Pinus,
od početnih tri tegli, sada još plus pet, ne računajući male amfore. ![]() Baš ti lijepo cvjetaju, ali se i množe. ![]() Anastazija, kamenjar, Arnold, kikach, natalija, RS, i ostali, lijepe kolekcije sempića imate. A tofe, kamenčići, vaze od slaganog kamena - predivni majstorski radovi. |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
evo i moje ćupave cuvarkuce
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
obozavam cuvarkuce,prosle god nisam imala srece sa njima,al na greskama se uci,sad sam kupila prilican broj i znam da ce ovaj put biti sve u redu ,zanemarite sto su prljave ,kisa pada
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepo Kamenjar
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
ovo je koristan savjet za zalijevanje. ja sam uvijek mislila da im treba davati što manje vode. a sad vidim da tak samo mogu napraviti štetu.
|
|
![]() |
|
maggie i ja sam to mislila i na zalost ostala bez lijepih primjeraka ..moje iskustvo je da cuvarkuce koje su dobro ukorijenjene mogu ŽIVOTARIT bez vode,nece se osusit ,al mlade cuvarkuce bez dobrog korjena da posadis i stavis na sunce i zaboravis na njih,nema šanse da ti prezive..bar meni nisu,osusile su se sve do jedne ..
|
|
Vir |
|
![]() |
|
babaos ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 19 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Moje čuvarkuće su, kao što i prilići pravim čuvarima, svuda, kao ki-ki bonbon, bilo kuda kiki svuda, baš im odgovara svaki položaj ! Čak i u ogromnom kamenu sa malom mrvicom zemlje !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Free ta velika na zadnjoj slici nije čuvarkuća. To je neka echeveria...inače, lijepe su ti čuvarkuće
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Gricke, koliko sam ja vidjela, sve su čuvarkuće. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |