Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 243> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesi imala neko stablo na tom mjestu...možda niće iz sjemenke ili starog korjena (podsjeća me na marun mladu biljku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Irenaidana doljnja biljka je nočna frajla ili mirjabilis jalapa,a za gornju nisam siguran.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Dmirce, si siguran za donju???
![]() Meni čahura sjemenke na srednjoj ne liči na "biber-sjemenku" noćne frajle! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Molim pomoć...
ovu nježnu biljčicu danima mjerkam u Kaufl...trenutno mi je malo preskupa, al se nadam uskoro nekom sniženju...znam da slika nije baš nešto...slikano je mobitelom...a kako nemogu pronaći kabel , poslikala sam mob. fotićem ![]() dal zna ko što o njoj...meni zgleda ko neki nježni crnogorični grmić, al ima male bijele cvjetiće...inače na deklaraciji piše hoya... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Lovro jesma samo ona srednja je malo nabubrila prije klijanja pa je nešto drugačija,a ovu biljku s mobitela je malo teže prepoznati kad se nevidi dobro iako mi ovako liči na neku margaretu.Ko zna?
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lovro- gledala sam ju i ja...pisalo je nešto kao snježni cvijet ili tako nešto, znam da nisam baš pomogla no možda nekom tko zna pomogne kao asocijacija |
|
![]() |
|
Ok, Dmirce, meni je sasvim drugačije izgledala...al kak ti veliš...
Moon, idem još malo tražiti! |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lovro probaj pod Chamelaucium uncinatum
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lovro....natalija ga je identificirala, proguglala sam ga i to je to, lijepa biljka, taman sam listala prospekte kaufl...ne bi li otkrila kako se zove, a trebalo je sam o pitati nataliju...bravo . Na slikama sam pronašla da ispod jedne piše "snow flake" - snježna pahuljica
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Natalija...našla sam sad i jednu poruku na CIF-u u kojoj si pisala baš o toj biljci! Moon, Natalija je naš glavi identifikator, svaka čast! |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
![]() |
|
irenaidani bar sam malo pomogao
ksan mislim da se radi o ljiljanki biljci naranđastih cvjetova slične ljiljanu stručno neznam |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Hvala puno.
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Zna li netko što je što bi bila ova prekrasna divljakuša ??? Trenutno je pun Pag ove ljepotice...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Čepljez Asphodelus albus
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala Baka Bea
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ima ga i tu iznad moje kuće, upravo je u cvatu.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |