enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nona, nek samo pada, neka osvježi i vašu žednu zemlju...
(žao mi zbog Mambe...
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Da si mi bliže, ponudila bi ti se za pomoć pri slaganju aranžmana. To volim raditi. A volim i gledati pa se već sada veselim slikicama s vjenčanja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kupila sam još jedno pakovanje bijelo crvene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ne očajavaj! Zato će ti gladiole biti predivne. Sviđa mi se tvoj izbor |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ja nisam baš slavna s tim lantanama , i 2 su mi već propale zimi, makar sam možda i prerano zaključila da su mrtve pa ih bacila iz neznanja.
Bila sam nedavno na moru pa sam posjetila seni, ona ih ima godinam i to puunoo i zaista su joj divne. Gledala sam ih i njezine su trenutno takve, skroz čelave i djeluju mrtve, ona kaže da nisu. kaj da ti kažem ja sam tek sad shvatila količinu svoje gluposti jer sam prerano zaključila da ništ od nje. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mari5510 ja ti inače gladiole baš ne sadim nerviraju me jer se izvrnu treba ih redovito vezat, prekrasne one jesu kad cvjetaju ali mi brzo i prođu a ove sam specijalno jučer posadila zbog svadbe nadam se da sam dobro vrijeme odabrala
belica drago mi je da si bila kod mene , što ti se sviđa naročito moji ljubimci , što se tiće lantane potpuno se slažem s tobom kod mene nikako nisu zimzelene jer ih zimi držim u hladnom i još i sad izgledaju mrtve ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Evo prvi put šetam i šetam tvojim cvijećem, puuno toga ima za pogledati.
I naravno peseki mi ostali u glavi... ![]() a nešto me i zbunilo- zimzelena lantana ? zaista nisam nikad čula za nju, zar nisu sve lantane u biti zimzelene samo u naravno odgovarajućim uvjetima? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puuno gladiola si nabavila
![]() |
|
![]() |
|
hvala antonija dogovorit ćemo se , upravo sam stigla iz konzuma gdje sam kupila 4 paketa gladiola ako ih sad posadim trebale bi procvjetat za 7 mj. da imam za aranžmane kod nas doma
![]() evo malo i cvjetića ![]() malo sukulenata ![]() već sam negdje napisala da na lodji u stanu gdje sunce nemilice prži sadim jesen , zima , proljeće mačuhice a preko ljeta prkos koji se sam rasije a ovdje su se same rasijale i mačuhice to mi se pokazalo kao najbolja kombinacija nakon raznih pokušaja kroz 28 godina koliko smo u stanu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ružmarina u mene ko u priči!
uberem zapikam u cvjećarsku spužvu i pošaljem! ako treba tu sam!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
proljetni ugođaj, krasno
![]() |
|
![]() |
|
Carol hvala na dobroj volji , dago mi te vidjeti kod mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Oooooooo, lijepo si se ponovila nona. Zao mi je šta ti ne mogu ponuditi ruzmarin, ali moj bi bio za 10-ak gostiju.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
hvala ti anabistrica kao da si mi ga i poslala moram staviti u oglase možda netko ima viška ili prodaje , geum stvarno sliči lišćem jagodi slikat ću ga naavno kad procvjeta ma slikala sam ja ovo sve ali mi glupo stavljat slike dok nema cvijeta
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bit će veselo u srpnju, nadam se da će porasti ružmarin do onda. Da ga imam, ponudila bi ti jer ćeš ga sigurno još puno trebati.
Ovaj geum ima listove ko jagoda. Zanima me kakav će biti cvijet.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
nonin Fabio večeras ima krštenje želim mu svu sreču svijeta kao i svima nama
pozivam vas na kolače ![]() buduči da 14.7. na rođendan mss imamo svatove mms trebat će ružmarina a moj veliki se ove zime osušio kupila sam novi a morat ću još koji jer će nam trebati oko 200 grančica ![]() moram vam pokazat i što sam nekidan primila iz Decore ophiopogon planiscapus "Nigrescens" ![]() geum cooineum ![]() salvia nemorosa "Caradona" ![]() uzela sam još achilleu ptarmicu" Nana Compacta", Delphinium belladonna"Ballkleid", Helianthemum "Ben Hecla", Hemerocallis "Rosy Returns", Monardu "Fire Ball", Potentilu"Flamenco", Veronicu spicatu"Red Fox", Carex ornithopodu "Variegata", i gratis dobila Astilbu chinensis "Superba" |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |