Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 142143144145146 221>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 10:25
Anaida draga imam još Bou i Reu ali mamba fali....
što se tiće kiše da pada 8 dana ovim tempom nebi dovoljno natopila našu žednu zemlju , hvala ti na lijepim riječima Hug

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 10:21
Nona, nek samo pada, neka osvježi i vašu žednu zemlju...

(žao mi zbog Mambe... Unhappy)
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 10:15
još malo

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 09:59
anabistrica baš šteta što nismo bliže Hug
kod mene konačno pada kiša , jučer smo ja i mm zalili cijeli povrtnjak, mlade voćke, cvijeće, poslije toga je poćela padati i evo još i sad pada smile213
evo malo slikica 

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 23:50
Da si mi bliže, ponudila bi ti se za pomoć pri slaganju aranžmana. To volim raditi. A volim i gledati pa se već sada veselim slikicama s vjenčanja.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 17:28
kupila sam još jedno pakovanje bijelo crvene smile213
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:32

Ne očajavaj! Zato će ti gladiole biti predivne. Sviđa mi se tvoj izbor

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 13:39
Ja nisam baš slavna s tim lantanama , i 2 su mi već propale zimi, makar sam možda i prerano zaključila da su mrtve pa ih bacila iz neznanja.
Bila sam nedavno na moru pa sam posjetila seni, ona ih ima godinam i to puunoo  i zaista su joj divne. Gledala sam ih i njezine su trenutno takve, skroz čelave i djeluju mrtve, ona kaže da nisu. kaj da ti kažem ja sam tek sad shvatila količinu svoje gluposti jer sam prerano zaključila da ništ od nje.
belica,zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 10:32
Mari5510 ja ti inače gladiole baš ne sadim nerviraju me jer se izvrnu treba ih redovito vezat, prekrasne one jesu kad cvjetaju ali mi brzo i prođu a ove sam specijalno jučer posadila zbog svadbe nadam se da sam dobro vrijeme odabrala
belica drago mi je da si bila kod mene , što ti se sviđa naročito moji ljubimci , što se tiće lantane potpuno se slažem s tobom kod mene nikako nisu zimzelene jer ih zimi držim u hladnom i još i sad izgledaju mrtve Confused
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 06:39
Evo prvi put šetam i šetam tvojim cvijećem, puuno toga ima za pogledati.
I naravno peseki mi ostali u glavi... Heart što ću kad ih volim.
a nešto me i zbunilo- zimzelena lantana ? zaista nisam nikad čula za nju, zar nisu sve lantane u biti zimzelene samo u naravno odgovarajućim uvjetima?
belica,zagreb
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 21:32
puuno gladiola si nabavilaClap ja sam posadila jedan paket i već su neke provirile..dobro da nisu jače jer ih je mogao mraz uništiti
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 14:55
hvala antonija dogovorit ćemo se , upravo sam stigla iz konzuma gdje sam kupila 4 paketa gladiola ako ih sad posadim trebale bi procvjetat za 7 mj. da imam za aranžmane kod nas doma
evo malo i cvjetića

malo sukulenata

već sam negdje napisala da na lodji u stanu gdje sunce nemilice prži sadim jesen , zima , proljeće mačuhice a preko ljeta prkos koji se sam rasije a ovdje su se same rasijale i mačuhice to mi se pokazalo kao najbolja kombinacija nakon raznih pokušaja kroz 28 godina koliko smo u stanu

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 12:44
ružmarina u mene ko u priči!
uberem zapikam u cvjećarsku spužvu i pošaljem! ako treba tu sam!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 12:05
moon Hug
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 20:16
proljetni ugođaj, krasno  Clap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 09:50
Carol hvala na dobroj volji , dago mi te vidjeti kod mene smile113
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 00:02
Oooooooo, lijepo si se ponovila nona. Zao mi je šta ti ne mogu ponuditi ruzmarin, ali moj bi bio za 10-ak gostiju.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2012 u 23:46
hvala ti anabistrica kao da si mi ga i poslala moram staviti u oglase možda netko ima viška ili prodaje , geum stvarno sliči lišćem jagodi slikat ću ga naavno kad procvjeta ma slikala sam ja ovo sve ali mi glupo stavljat slike dok nema cvijeta
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2012 u 23:16
Bit će veselo u srpnju, nadam se da će porasti ružmarin do onda. Da ga imam, ponudila bi ti jer ćeš ga sigurno još puno trebati.
Ovaj geum ima listove ko jagoda. Zanima me kakav će biti cvijet.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2012 u 22:32
nonin Fabio večeras ima krštenje želim mu svu sreču svijeta kao i svima nama
pozivam vas na kolače
buduči da 14.7. na rođendan mss imamo svatove mms trebat će ružmarina a moj veliki se ove zime osušio kupila sam novi a morat ću još koji jer će nam trebati oko 200 grančica
moram vam pokazat i što sam nekidan primila iz Decore
ophiopogon planiscapus "Nigrescens"

geum cooineum

salvia nemorosa "Caradona"

uzela sam još achilleu ptarmicu" Nana Compacta",
Delphinium belladonna"Ballkleid",
Helianthemum "Ben Hecla",
Hemerocallis "Rosy Returns",
Monardu "Fire Ball",
Potentilu"Flamenco",
Veronicu spicatu"Red Fox",
Carex ornithopodu "Variegata",
i gratis dobila Astilbu chinensis "Superba"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 142143144145146 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.