Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 94> |
Korisnik | ||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I kod tebe se lijepo zazelenilo i procvjetalo.
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Draga , najprije moram na onaj sjever , datum vec stoji ! Kad cu se tocno vratiti neznam . Napisati cu ti sve u pp ! ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
prava si njegovateljica biljaka - tako te lijepo nagrađuju - lanatana ozdravila, a orhideja puna pupova.
U vrtu su prave proljetne promjene, sve se zašarenilo i živnulo
![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Draga djevojcice , sve je to lijepo ali nije ni sjena tvojim dostignucima ! ![]() |
||
![]() |
||
|
Mraz su nam najavili , -5 , pokusala sam sve sto se moze zastititi ! Nadam se da nece biti stete ! Jedno je sigurno : ispostavlja se da sam ipak koliko toliko dobra medicinskobiljna sestra za bolesno cvijece ! ![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
ovo mi je prelijepo..obozavam ovakve stvari .... |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Unatoč hladnoći i vjetru na tvojem brežuljku je sve lijepo procvjetalo.
lijepi pozdrav
![]() ![]() ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
Magnoliju je pofurio onaj prvi mraz koji nas je iznenadio , na ovaj od prosle noci smo bili spremni i sve sto smo mogli zastitili !
![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Zdenac ti je stvarno raritet,to moraš sačuvati,ne pamtim kad sa ga zadnji put vidjela.
![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
I ja navijam za čišćenje zdenca, osim kaj je ukras, jako je koristan po ljetu kad treba zalijevati vrt. Znaš da su takve pumpe nekad u Zagrebu zvali Železni Francek?
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Meni je pumpa u vrtu zaista zlata vrijedna. Koliko vode mi uštedi, nemjerljivo je.
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Ej, dok meni dojde za ri.i v glavu! Naravno da imanje napreduje kad ga njeguje vila sa vilinskim štapićem . Ne svraćam ti ćesto, ali zato svaki put pregledam sve od prve stranice, tek onda imam potpuni dojam truda koji je uložen da bi mi moogli uživati u ovoj ljepoti.
Za nagradu : http://www.youtube.com/watch?v=6Dl57kKIs0Q |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
|
prikljucujem se odusevljenjima starog zdenca jer i mene je fascinirao, nesto rijetko vidjeno, vrt je predivan
![]() |
||
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
pumpu si stavite u funkciju ja ju imam i zlata mi vrijedi , ne treba mi fitnes a i struju uštedim
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
Svima skupa vam zahvaljujem da ste prosetali kroz moj vrtic a MM sam pokazala koliku podrsku imam od vas za uredjenje starog zdenca
![]() |
||
![]() |
||
|
Danas sam bila fest vrijedna a ovo malo zeleno stvorenje je doslo prekontrolirati da li ja to dobro radim :
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
A ovo sve ceka da se ja uvjerim da vise nece biti mraza i da ide van :
![]() |
||
![]() |
||
|
Roza .... roza .....
![]() Magnolija - vidi se ono pofureno od mraza i nekoliko novih cvijetova ![]() A ovako izgleda travnjak : ![]() I ovako : ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |