Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 165> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Bromi baš se radujem toj tvojoj velikoj-maloj sreći!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kao prvo čestitke na unuku bas je medeni zelim mu sretno i bezbrizno djetinjstvo i neka puno puno voli svoju baku kao i ona njega,cvijece ti je prekrasno ,al hibiskusi su
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje još jednom hvala na čestitkama
![]() evo malo današnjih slikica iz vrta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gloriosa je potjerala u rekordnom roku i već ima pupoljke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe sve rascvjetano,uživala sam šetkajući
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrasno, moja gloriosa još nije ni izvirila.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prelijepe slike jos ljepseg cvijeca...prvo sam mislila izdvojit hostu i heuchere ,pa sam vidila onu lijepu grdeicu,pa dicentru..na kraju samo mogu reci....sve ti je lijepo
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno i potpisujem kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivno proljetno šarenilo, Bromice draga!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uvijek, ali baš uvijek je kod tebe lijepo.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Kad god prošetam ovim vrtom uvijek se nagledam prekrasnog cvijeća.
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
prekrasan raskoš proljetnog cvijeća
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kako je raskošna!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kako ti raste vigna caracala? Moja je još u podrumu, noći su hladne pa se ne usudim iznijeti, počeli po malo rasti listići.
|
|
|
|
![]() |
|
Draga moja ništa od vigne kao i od puno drugog cviječa koje mi je smrzlo ove zime ali zato cvijetaju orhideje..ove ste već vidjeli ali procvijeto i treći dendrobium.....
![]() ![]() ![]() malo sam se igrala sa adeniumima ..ovog sam obrezala ![]() a na ovog kalemila ..obrezane grančice sam zasušila i danas sadim u zemlju a neke u vodu da vidimo kako je bolje...držite fige da mi pokus uspije ![]() |
|
![]() |
|
Imala si štete od zime ali ove ljepotice će ti to nadoknaditi....
|
|
|
|
![]() |
|
tako je draga Milice uživam u ovim krasoticama
preljepa je moram je opet pokazati ![]() ![]() ![]() a evo kako i gloriosa napreduje..sve više crvene boje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Ma prekrasno od svega zastaje dah
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I u vrtu i u kući
![]() Držim fige da ti uspije pokus sa adeniumom i čekam puni cvat gloriose ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Miris Seboja, rascvjetani tulipani, doronikum i posebno lijep cvijet gloriose, samo da se jos rascvjeta.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |