Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 296297298299300 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
i moji rastu jako sporo.ja ih stalno premještam stalno idem za toplim mjestom neće im to valjda naštetiti
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
I moji su se pomakli s mjesta ali to ide tako sporo...
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moji po malo rastu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Biti će ih u svim mogućim bojama, od bijele do tamno crvene
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala Bebolina!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ovaj bijeli je san snova! Tako nježan, gotovo čipkast. A vidim, bit će i rozih! Pupova ko u priči!
![]() U pravu si što se tiče toplih nogica. Ja sam od onih tvojih bebolinaca petoricu presadili prije više od mjesec dana u zasebne teglice, iznosila ih na sunce, prihranjivala gnojivom za kaktuse - nisu se ni pomakli! Ovi koji su ostali u stiroporu iznad radijatora rastu i debljaju se! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bebolina,prekrasni su ti.
![]() Reci mi,kako misliš na toploj prozorskoj dasci?iznad radijatora ili...?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pored svih bebolinica koje sam podijelila, dvije su kod moje kčeri.
![]() Jedno iskustvo više
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Čim dobijem fotke, stavim.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
samira ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
pinus zaista su divni svaka cast...
|
|
![]() |
|
samira ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
fuksija predivne su ti ove ruze
kako bih ja mogla doci do jedne ili do sjemena??? lijep pozz... |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
prekrasan-bijeli
![]() Sve dođe,samo treba strpljenja ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Baš je slatkica |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 296297298299300 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |