Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 407> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve isklijale izvadi iz plastenika na sunce i ako je preko dana dovoljno toplo,mogu biti i vani ali preko noći obavezno unutra.
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
aaa bijeli predivni je...još kad se otvori skroz uf
![]() ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Jupiiiii ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
predivan prvi cvijetic, meni se jutros jos tri nadziru da ce izaci ,jedan nikli ima dva jedva vidljiva listica a drugi kao da je u nekoj prozirnoj ovojnici koja ga steze
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Bebolina, napokon si ga dočekala! I to prvo pa muš..., ovaj, hoću reći, bijeli!
![]() ![]() Štefice, pokapaj ga s par kapi odstajale mlake vode, a kad ovojnica omekša, pokušaj je nježno skinuti pridržavajući malca drugom rukom, ali pazi da ga ne iščupaš iz zemlje. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Baš je slatkica |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
prekrasan-bijeli
![]() Sve dođe,samo treba strpljenja ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
samira ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
fuksija predivne su ti ove ruze
kako bih ja mogla doci do jedne ili do sjemena??? lijep pozz... |
|
![]() |
|
samira ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
pinus zaista su divni svaka cast...
|
|
![]() |
|
![]() Čim dobijem fotke, stavim.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pored svih bebolinica koje sam podijelila, dvije su kod moje kčeri.
![]() Jedno iskustvo više
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bebolina,prekrasni su ti.
![]() Reci mi,kako misliš na toploj prozorskoj dasci?iznad radijatora ili...?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ovaj bijeli je san snova! Tako nježan, gotovo čipkast. A vidim, bit će i rozih! Pupova ko u priči!
![]() U pravu si što se tiče toplih nogica. Ja sam od onih tvojih bebolinaca petoricu presadili prije više od mjesec dana u zasebne teglice, iznosila ih na sunce, prihranjivala gnojivom za kaktuse - nisu se ni pomakli! Ovi koji su ostali u stiroporu iznad radijatora rastu i debljaju se! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala Bebolina!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() Biti će ih u svim mogućim bojama, od bijele do tamno crvene
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |