proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 798081 |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja pregledala svih 80 stranica i jako mi je žao šta ne viodim većinu slika! viđene su prekrasne!
p.s. bubilee, je li ti to sestra.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
šteta što je nestalo puuuuuno slika,
a još je veća šteta što si i ti nestala iz svoje galerije... nadam se da će proljeće uskoro stići i ovdje... ![]() i razveseliti nas novim trenutcima inspiracije... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
bubilee ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
da, to je moja sestra!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
81 strana!!?Heeej!!Šteta je da tako nestane.Hoće li nam opet doći?Hoće li se obnoviti bar neke slike?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 798081 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |