Stolisnici - Achillea sp |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
bambus ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divne su vam slike stolisnika,kad se sadi?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Sad, a može i veći dio godine, osim kad je tlo smrznuto.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ja sam sijala kao što sam već rekla, ali sam danas malo bila i ziheraš pa sam ga lijepo i kupila ( sadnicu, žutog ). naletila na dolcu na sadnice po 12 kn i nisam odolila naravno. Pa ako moji klijanci uspiju bit će ih i za dijeljenje.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
belice, koliko sam shvatila dolaziš prema zd ovaj tjedan, javi se pa možeš navratiti i čupnem ti par rozih
niži su od žutog, ali se šire ko ludi |
|
![]() |
|
bambus ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 10 |
Hvala na informacijama
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ništa bambus neka takva blic informacija uvijek dobro dođe.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Pozdravljam oživljavanje ove teme! Volim stolisnike, u vrtu imam žuti, roza i perle.Ako netko zna neka mi odgovori jesu li i oni ljekoviti kao bijeli koji raste na livadama-u mome kraju smo ga zvali kunica
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Pozdrav i tebi!I ja volim stolisnike imam ih raznih boja.Nisu ljekoviti ti hibridi u boji.Čak ni za bjelog hibridnog ne mogu tvrditi da je ljekovit,sem onoga što raste divlje po našim livadama.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Alisa hvala!Neznam koliko znaš o ljekovitim biljkama jer bih postavila isto pitanje vezano za kultivare kadulje.Možda bih trebala preseliti na forum o ljekovitom bilju???
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ne znam baš puno o ljekovitim biljkama.Ovo što znam znam od moje mame,koja se bavi hobistički,ljekobiljem.Ipak,preseli pitanja u forum o ljekobilju.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
nisu lekoviti ali im se dekorativnost ne moze osporiti
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mimar ovi tvoji stolisnici su predivni....ja sam moj rozi stolisnik posadila na krivo mjesto,sad se pravo rasirio a ja bi ga rado presadila na drugo mjesto,dali mi je bolje cekat dok jos malo poraste ,lakse bi mi bilo izvadit ga sa busenom zemlje ili da to ucinim sad ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamenjar, milim da ga možeš slobodno presaditi
ili sa busenom ili čupkati i kidati pojedinačno (busen sa zemljom je svakako lakše) kad mu odgovara mjesto - puno sunca i škrto, pjeskovito tlo, širi se ko lud |
|
![]() |
|
stolisnik možeš presađivati tokom cijele godine, ništa mu ne smeta.
nije on neka osjetljiva biljka.roza stolisnik je najsličnij svojim divljim rođacima. ako ga sada presađuješ bilo bi dobro da mu podjeliš busen-imati ćeš na ljeto više biljaka i cvijetova a i pomladiti ćeš ga. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...achillea je jedna od zaista rijetkih biljaka koja se čak i u mojem senjskom vrtu, u presuhoj zemlji, vrlo brzo širi...naravno, da mu to ne zamjeram, samo me smeta što se sav izvitoperi od vjetrova, polegne čak i po zemlji pa djeluje neprivlačno...čak i zavezivanjem uz oslonac djeluje mi neuredno
![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Meni je stolisnik jedna od najdražih trajnica, zaista mi je
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
tako je belica, lakše stolisnik nego korov.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |