Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 299300301302303 407> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja im nebi metala najlon vreću po noći.Samo ih unesi u kuću,ako nisu,ništa drugo.Budu se oni udebljali s vremenom.Kad dobiju drugi par listića,prihranjivati ih ako imaš gnojivom za kaktuse i sve ok
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Nemoj nam ih zaboraviti poslikati kad niknu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
hvala Tea,ucinit cu tako
|
|
![]() |
|
stefica.n,
![]() ![]() ![]() (mali savjet ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
danas mi je stiglo sjeme od jedne ljubazne forumasice,sutra ih sijem prvi puta,drzite fige
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
![]() |
|
Ajme Emilly
|
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Evo ljepotana, možda se bebolinini požure kad njega vide
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Drž
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
veliki presađeni tj 3 velika onaj jedan je još vani.. još ću malo pričekati ta mu to malo zaraste
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Držim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Sretno @Pinus
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@bebolina danas sam krenuo sa razmnožavanjem adeniuma.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Taj se uopće nije do kraja otvorio, samo je otpao :(
Trenutno ima jedan otvoreni, poslikam sutra ;) |
|
![]() |
|
Ima li još koji crveni cvijetić, ili te ljenčuga cima??
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Predivni su ti! Vidi se da uživaju
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 299300301302303 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |