VrtLand |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 17> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zbilja ti ide od ruke čega god se prihvatiš
![]() bravo za orhideje ![]() a i lonci su odlični, a tek drugi i treći kakvi će biti ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
e moja Mari, i ja se nadam da će idući lonci biti već boljeg izgleda ![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Lorica vredna si već ti cvate što si posadila još kad se raširi -sve pet
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() konačno vidim negdje rascvjetale zumbule, sigurno divno miriše ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kako je sve lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
lorice10,
u tvom VrtLand-u ima već svakakvih proljetnih boja, šafrani, plavi i roza zumbuli, narcise, a već su i tulipani tu. A zimovalište, pa ono je prepuno cvijeća, koje samo čeka lijepe dane da se smjesti u vrt i oko njega. Kako li će to lijepo izgledati. Rado ću posjećivati tvoje cvijetno carstvo. ![]() Želim ti puno uspjeha i cvjetića, a ti si već to i pokazala. ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lorice, kod tebe zaista svega lijepoga......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lorice, drago mi je da napokon možemo guštati i u tvom vrteku
![]() to kaj veliš da sadiš posvuda...e to mi je poznato...tak i ja ![]() ![]() počela si sa izradom teglica...e to još nisam probala, ali spremam se, čini mi se jako zanimljivo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Došla sam vidjeti jel ima kaj novoga i vidim lijepo šareno proljeće kod tebe.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Rascvijetano kod tebe i nutra i vani!!!!! Baš si se rasproljetila !!!! E, nisam neki vrsni znanac o cikasicama, ali makni sloj zemlje oko tvoje, glava joj se mora vidjeti !! Preduboko ti je u zemlji !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
dorbo nam došla! sve je jako lijepo,al zimaovalište je posebno! svaka čast
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
hvala free, maknula sam sloj zemlje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
gledam bergenija u svih cvjeta a moja tek izbacuje listice...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
ma to je dobro, kada naše ocvatu, navratimo kod tebe ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |