Andrein dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah- šta bi mi bez naših kreativaca!
Krasna vesela tegla! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaka čast - tegla izgleda fenomentastično!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš je živo i veselo, kao ovo naše veliko društvo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo napokon i kod mene travnjak pokošen. Svekar sa flaksericom, ja sa kosilicom na guranje, svekrva sa metlom...
![]() Moram priznati da ga baš ima podosta, morat ću još zasaditi cvijeća da bude manje za košnju!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super, ja imam mali komadić za košnju, pa to radim sama, a ti vidim imaš pomoć sa svih strana ali i moraš kad je toga toliko.Lijepo je da ste složni, pa svi zajedno radite oko travnjaka. Još malo pa će i sinčić uskočiti - kod tebe radne snage koliko hoćeš.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Budući sam danas ostala kući tj. išla sa MK na kontrolu kod doktora, naravno da sam iskoristila i nešto napravila na vrtu. Prvu polovicu dana sam već izvjestila što sam radila, a sada slijedi druga polovica.
![]() Naravno da sam u povratku od doktora navratila na plac, pa tako su zalutale sa nama i 3 pelargonije... slične već dugo nisam vidjela u ponudi pa nisam izdržala... ![]() ![]() ![]() A i pesek je dobio pojačanje... nek čuvaju dvorište ![]() ![]() Poslije je opet došao pljusak i kad je prestao, otišla sam provjeriti jeli zemlja premokra, ali... sjetila se kako je Silvek sadila slak, pa tako i ja odlučila novu crvenu grahoricu zasaditi. Slijede slike kako je to teklo!!! PVC čašice odrezanog dna su postavljene uz pergolu... ![]() Postavljene sjemenke u čašice ![]() I na kraju to ovako trenutno izgleda!!! ![]() E sad nakon tolikog guštanja, pegla me zove!!! A i šampinjone na neki način za MM spremam večeras tako da mi ne da otkaz!!! ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A di su slike pelargonija!!!!???
Petunije na prvoj slici je preslatka
![]() A i ova ideja za sadnju je genijalna!!Kak ja to nisam ni vidjela ni čula od SilveK
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ups
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andrea, sve je super ispalo i da ove čašice, odrezanog dna, kako je to super, ma zna SilveK što treba, samo nam ne uspije sve prenijeti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Cure, pa ovo sa čašicama Silvek je navela jučer u svom dnevniku radova!!!
![]() Pelargonije.... uh, pa zar nisam stavila! Sutra ih uslikam! Što se tiče petunija nadam se da će ostati tako šatirane, a već za dva tjedna ću ih početi prihranjivati sa željezom, a poslije i sa gnojivo za cvijeće. Inače, svake godine su mi petunije cvale samo na vrhu grane 2 cvijeta i tako na smjenu, a ja bi da budu bujne kako izgledaju na mnogim terasama i balkonima. Još sam dok sam popodne bila u gradu vidjela u visećoj tegli bijelu bacopu koja me zvala da otrgnem par grančica da se može još ljepše širiti. ![]() Mislim da sam danas upotpunila propušteno... ![]() |
|
![]() |
|
Biti će super kombinacija sigurna sam , pogotovo ako imaju dosta mjesta.
Petunije su preslatke, a slike pelargonija čekamo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Krasna teglica Andrea, baš si bila vrijedana.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Petunije preslatke, a ovaj kutak s grahoricom bude izgledal fenomenalno kad naraste...
|
|
![]() |
|
Danas sam par kokotića koje sam sijala u siječnju presadila u vrt, a i par tagetesa posijanih u ožujku.
![]() 20 minuta u vrtu i puno učinjenih stvari!!! ![]() |
|
![]() |
|
Eto vidiš ne treba puno vremena, pa to je super, i kad mi netko kaže ja za to nemam vremena, ah samo želja i dobra volja. Vidim da toga ne fali.
Svi nekako koristimo pauze između pljuskova, ali vrijeme ide na ljepše.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Da, Triša, imaš pravo! Tako malo, a opet tako puno učinjeno!!!
![]() Zaboravila sam se pohvaliti da mi je stigao plumbago iz Splita od nbjelovu! Kad sam ispričala svojoj "sličici" sa avatara samo je prokomentirala: "Mama, pa mi ćemo imati sve u cvijeću kao i shasha!!!!" (naravno što mamu veseli) ![]() Vidite kako dijete doživljava njezin vrt!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Jučer sam se i ja ponovila za jedan plumbago
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andrea, tegla ti je prelijepa!!!
A vidim da si pravo vrijedna...
Kada će slikice!!!
|
|
![]() |
|
Andrea, pusa za tvoj avatar |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ovu sliku sam ostala dužna, da vidite kako sam skrombinirala pelargoniju, osteospermuma i bidensa!!!
![]() ![]() Za ostale slikice čekam da se rascvjeta taj dio vrta, pa da ga onda uslikam!!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |