Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Andrein dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Andrein dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 15>
Korisnik
Poruka
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 20:57
Ah- šta bi mi bez naših kreativaca!
Krasna vesela tegla! smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 22:01
Svaka čast - tegla izgleda fenomentastično!!!
smile141
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 22:58
Baš je živo i veselo, kao ovo naše veliko društvo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 13:44
Evo napokon i kod mene travnjak pokošen. Svekar sa flaksericom, ja sa kosilicom na guranje, svekrva sa metlom... LOL

Moram priznati da ga baš ima podosta, morat ću još zasaditi cvijeća da bude manje za košnju!!!! smile156
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 14:00
Super, ja imam mali komadić za košnju, pa to radim sama, a ti vidim imaš pomoć sa svih strana ali i moraš kad je toga toliko.Lijepo je da ste složni, pa svi zajedno radite oko travnjaka. Još malo pa će i sinčić uskočiti - kod tebe radne snage koliko hoćeš.
RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 19:21
Budući sam danas ostala kući tj. išla sa MK na kontrolu kod doktora, naravno da sam iskoristila i nešto napravila na vrtu. Prvu polovicu dana sam već izvjestila što sam radila, a sada slijedi druga polovica. Tongue

Naravno da sam u povratku od doktora navratila na plac, pa tako su zalutale sa nama i 3 pelargonije... slične već dugo nisam vidjela u ponudi pa nisam izdržala... Wink

A i pesek je dobio pojačanje... nek čuvaju dvorište LOL

Poslije je opet došao pljusak i kad je prestao, otišla sam provjeriti jeli zemlja premokra, ali... sjetila se kako je Silvek sadila slak, pa tako i ja odlučila novu crvenu grahoricu zasaditi. Slijede slike kako je to teklo!!!
PVC čašice odrezanog dna su postavljene uz pergolu...

Postavljene sjemenke u čašice

I na kraju to ovako trenutno izgleda!!!

E sad nakon tolikog guštanja, pegla me zove!!! A i šampinjone na neki način za MM spremam večeras tako da mi ne da otkaz!!! smile156
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 19:51
A di su slike pelargonija!!!!???
Petunije na prvoj slici je preslatkasmile71
A i ova ideja za sadnju je genijalna!!Kak ja to nisam ni vidjela ni čula od SilveKsmile42
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 19:53
Upssmile42 zaboravila sam komentirati prethodnu stranicu. I ja sam jučer oslikavala i farbala tegle ko i ti.Ova tvoje krasno izgledaThumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 20:17
Andrea, sve je super ispalo i da ove čašice, odrezanog dna, kako je to super, ma zna SilveK što treba, samo nam ne uspije sve prenijeti.
RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 20:23
Cure, pa ovo sa čašicama Silvek je navela jučer u svom dnevniku radova!!! Wink
Pelargonije.... uh, pa zar nisam stavila!
Sutra ih uslikam!
Što se tiče petunija nadam se da će ostati tako šatirane, a već za dva tjedna ću ih početi prihranjivati sa željezom, a poslije i sa gnojivo za cvijeće.
Inače, svake godine su mi petunije cvale samo na vrhu grane 2 cvijeta i tako na smjenu, a ja bi da budu bujne kako izgledaju na mnogim terasama i balkonima. Još sam dok sam popodne bila u gradu vidjela u visećoj tegli bijelu bacopu koja me zvala da otrgnem par grančica da se može još ljepše širiti. LOL I završile su te grančice u tegli sa petunijama! Baš me zanima kako će to izgledati!!!!
Mislim da sam danas upotpunila propušteno...smile156
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 21:06
Biti će super kombinacija sigurna sam , pogotovo ako imaju dosta mjesta.
Petunije su preslatke, a slike pelargonija čekamo.
RIJEKA

Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 21:18
Krasna teglica Andrea, baš si bila vrijedana.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 22:12
Petunije preslatke, a ovaj kutak s grahoricom bude izgledal fenomenalno kad naraste...
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 20:23
Danas sam par kokotića koje sam sijala u siječnju presadila u vrt, a i par tagetesa posijanih u ožujku. Clap
20 minuta u vrtu i puno učinjenih stvari!!! Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 21:55
Eto vidiš ne treba puno vremena, pa to je super, i kad mi netko kaže ja za to nemam vremena, ah samo želja i dobra volja. Vidim da toga ne fali.
Svi nekako koristimo pauze između pljuskova, ali vrijeme ide na ljepše.
RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 00:09
Da, Triša, imaš pravo! Tako malo, a opet tako puno učinjeno!!!  smile57
Zaboravila sam se pohvaliti da mi je stigao plumbago iz Splita od nbjelovu!
Kad sam ispričala svojoj "sličici" sa avatara samo je prokomentirala: "Mama, pa mi ćemo imati sve u cvijeću kao i shasha!!!!" (naravno što mamu veseli) smile78
Vidite kako dijete doživljava njezin vrt!!!! smile96
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 01:10
Jučer sam se i ja ponovila za jedan plumbagoEmbarrassed
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 14:01
Andrea, tegla ti je prelijepa!!!
A vidim da si pravo vrijedna...
Kada će slikice!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 15:18

Andrea, pusa za tvoj avatarsmile79

RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 20:52
Ovu sliku sam ostala dužna, da vidite kako sam skrombinirala pelargoniju, osteospermuma i bidensa!!! Wink

Za ostale slikice čekam da se rascvjeta taj dio vrta, pa da ga onda uslikam!!! Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.