moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 89> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shasha, sve već znaš...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Branka,samo dođi,naravno svi ste dobrodošli
![]() Kod mene se ništ od tebe nije primilo(još) jer mi ništa nisi dala(još)
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
saša imaš zlatne ruke , - bum ja dohajala k tebi ovih dana ako si doma , da vidim jel se primila pasiflora ili što sam ti već dala ,
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
ajme koje divne slike. svaka čast. ovo je za svaku pohvalu.
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....kakve ruke-zlatne, takav vrt- neprocjenjiv
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
savršeno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo je savršenstvo savršenstva!
![]() Al' za to treba jaaaako puno rada! Bravo shasha!
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
shasha, ne mogu naći pravu riječ kojom bi dovoljno opisala ovu ljepotu
pravi mali "rajski vrt"
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I opet jednostavno moram skomentirati - sad izgleda fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha, pa razlika je nečuvena - izgleda fantastično i lijevo i desno i pravo i unatraške, predivno.
Nadam se kao i Iris da će i kod mene biti barem djelić te ljepote.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
divno
![]() jednom će valjda i kod mene izgledati barem približno tako :) |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ovako je to izgledalo nedavno
![]() a ovako to danas izgleda
ispred terase
![]() lijevo
![]() i desno
![]() |
|
![]() |
|
Vidjela sam jučer kod Planta i sad znam kako se to crveno(u stvari je narančasto) zove-Blaženak.Moram negdje uz sliku napisati da ne skačem svaki puta gldeati u Plantov dnevnik
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Sve je taaako lijepo ali encijan mi je baš poseban.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasne slike, pogotovo dicentre - baš umjetnički...Kako se zove Cvjetić na 5. slici, onaj crveni? Imam nešto slično, a ne znam što je...
|
|
![]() |
|
Teak,za koji tjedan,kad ti urediš svoje dvorište i ja bum ljubomorna,jaaaaaaaaako
![]() Bergenija,ne znam kako se zove,to mi je susjeda dala u jesen tako da i ja sad prvi puta vidim kako cvate.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Shashaaaaaaa, ja bum svisnula od ljubomore.....
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
aaaaaa topim se
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Oprosti; jedno pitanjce- možeš li mi reći kako se zove ova biljčica! Ostale znam, a ovu ne!
Hvala
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |