Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VA DIHE MORA
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

VA DIHE MORA

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 43>
Korisnik
Poruka
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 08:07
calanhoa ti je prekrasna. ma i sve ostalo ima svoje mjesto  smile78
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 13:13
sedum palmeri je lijep, ali fotka s asparagusom je fantastična, oduševila meClap!
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 20:41
kod tebe već dosta cvjetno
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 23:17
Belina,
drago mi je što pomalo iz korijena sve dolazi na svoje mjesto.
Ne daju se trajnice. Brzo će one krenuti. Clap
smile78
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2012 u 07:14
 aloa-mikx

Lovrine aloice
Rodendredon,poklon ekipe 051
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2012 u 07:31
Navratite opet,
proljeće je stiglo,a da je i koja kap kiše,nitko sretniji,
kavica vas čeka!

A ima i mlijeka!smile142

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2012 u 07:49
Došla ujutro uživati u mirisu moraTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2012 u 07:52
smile78
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Došla ujutro uživati u mirisu moraTongue

Dobro došla,lijepo je sa tobom popiti kavicu!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2012 u 18:41
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

asparagus na zraku,do danas je bio u garaži

Thumbs%20UpClap
Clap
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2012 u 18:59
smile64krasno
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 19:15

Nisam se došla smiriti u tebe, nego samo udahnut malo mirisa mora!!! Embarrassed Smirila sam se kod malog kaktusa na kavi danas!!   Kod tebe sam guštala  u sličicama tvoje rascvijetane kalanhoje, moja nažalost još ne cvijeta, a valjda će i kaskati malo za tvojom!!!

Ali, kaj je za biljčicu na ovoj slici, phormium ili kakva ukrasna travica??   Daj pelcni mi jedan mali dio sa korjenčićima dok još nije narasla velika, znaš da ti je bolje to nego da sama vadim!!! Wink I onda dobiš  veliku smile78i još veći Hug, a ja ban!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 687
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 19:37
prošetala ja malo i tvojim vrtom i kućnim biljem....predivno, al ljubimac je vrhunac
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 19:41
Belina, tvoj sedum palmeri i šparožina va kamenoj vazi su FAMOZNI!!!!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 20:05
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Nisam se došla smiriti u tebe, nego samo udahnut malo mirisa mora!!! Embarrassed Smirila sam se kod malog kaktusa na kavi danas!!   Kod tebe sam guštala  u sličicama tvoje rascvijetane kalanhoje, moja nažalost još ne cvijeta, a valjda će i kaskati malo za tvojom!!!

Ali, kaj je za biljčicu na ovoj slici, phormium ili kakva ukrasna travica??   Daj pelcni mi jedan mali dio sa korjenčićima dok još nije narasla velika, znaš da ti je bolje to nego da sama vadim!!! Wink I onda dobiš  veliku smile78i još veći Hug, a ja ban!!!
Dođi sama pa vadi,to je trava,čekaj da vidim dali će što biti od nj.Wink
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 21:14
Redovno sam tu, pa evo da se ponekad i javim. Kod tebe već proljeće uvelike kuca na vrata. Ima puno toga lijepog, ali meni ovaj put posebno zapela za oko prekrasna kamena vaza s asparagusom (kombinacija za +5).
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 21:17

Navratite opet,
proljeće je stiglo,a da je i koja kap kiše,nitko sretniji,
kavica vas čeka!

A ima i mlijeka!smile142

Kako je slatka ova kravicaSmile
Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 00:50
Meni su slađe od ove kravice bile smokve punjene orasima!!  Ali smokvice su se popapale a kravica je još tu!!  I budi sječanja na prelijepe trenutke provedene u tvom  divnom domu!!!

A ovo ću zapamtiti: DOĐI SAMA I VADI !!  Što bi bilo krasno, da mogu sjest na bicikl i doći do tebe ili pješke šetnicom uz more, ali između nas je 400 km!!   Pamti pa vrati: dođi i vadi!!  smile96
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 08:23
Drage moje posjetiteljice!
Sve Vas čekam kad tad!Wink
smile169!Draga Free,kada si ti u mom vrtu,ne bojim se ničegaWinkZato te i zovem.

Kada padne kiša?druge će slike biti.

Dođi pa vadi-dobra!
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 09:31
Preljepo je sve i bas je lijepo piti jutarnju kavu uz ovakvo cvijece...Tongue
Kravica je fora ..
Asparagus je bas sjeo u ovu vazu.Podsjeca me na stare kamenice za ulje samo se nadam da nije toliko teska...
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 13:02

Trava mi je jako stara,ali lijepo se razmnožava,pošaljite pp.

upravo posađena , baš si me obradovala primila sam u isto vrijeme kad i vijest da ćemo dobiti treće unuče smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.