VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 43> |
Korisnik | ||
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
calanhoa ti je prekrasna. ma i sve ostalo ima svoje mjesto
![]() |
||
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
sedum palmeri je lijep, ali fotka s asparagusom je fantastična, oduševila me
![]() lijepi pozdrav
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
kod tebe već dosta cvjetno
![]() |
||
![]() |
||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
|
Belina,
drago mi je što pomalo iz korijena sve dolazi na svoje mjesto. Ne daju se trajnice. Brzo će one krenuti. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
aloa-mik ![]() Lovrine aloice ![]() ![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Navratite opet,
proljeće je stiglo,a da je i koja kap kiše,nitko sretniji, kavica vas čeka! A ima i mlijeka! ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Došla ujutro uživati u mirisu mora
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
![]()
Dobro došla,lijepo je sa tobom popiti kavicu!
|
||
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Nisam se došla smiriti u tebe, nego samo udahnut malo mirisa mora!!! ![]() Ali, kaj je za biljčicu na ovoj slici, phormium ili kakva ukrasna travica?? Daj pelcni mi jedan mali dio sa korjenčićima dok još nije narasla velika, znaš da ti je bolje to nego da sama vadim!!! ![]() ![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
|
prošetala ja malo i tvojim vrtom i kućnim biljem....predivno, al ljubimac je vrhunac
![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Belina, tvoj sedum palmeri i šparožina va kamenoj vazi su FAMOZNI!!!!!
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Dođi sama pa vadi,to je trava,čekaj da vidim dali će što biti od nj.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Redovno sam tu, pa evo da se ponekad i javim. Kod tebe već proljeće uvelike kuca na vrata. Ima puno toga lijepog, ali meni ovaj put posebno zapela za oko prekrasna kamena vaza s asparagusom (kombinacija za +5).
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Kako je slatka ova kravica
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Meni su slađe od ove kravice bile smokve punjene orasima!! Ali smokvice su se popapale a kravica je još tu!! I budi sječanja na prelijepe trenutke provedene u tvom divnom domu!!!
A ovo ću zapamtiti: DOĐI SAMA I VADI !! Što bi bilo krasno, da mogu sjest na bicikl i doći do tebe ili pješke šetnicom uz more, ali između nas je 400 km!! Pamti pa vrati: dođi i vadi!! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
|
Drage moje posjetiteljice!
Sve Vas čekam kad tad! ![]() ![]() ![]() Kada padne kiša?druge će slike biti. Dođi pa vadi-dobra!
|
||
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
Preljepo je sve i bas je lijepo piti jutarnju kavu uz ovakvo cvijece...
![]() Kravica je fora .. Asparagus je bas sjeo u ovu vazu.Podsjeca me na stare kamenice za ulje samo se nadam da nije toliko teska... |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
upravo posađena , baš si me obradovala primila sam u isto vrijeme kad i vijest da ćemo dobiti treće unuče ![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |