Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 74> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ola koka
![]() ova dalija je baš če če, malena će sigurno biti prava vrtlarica ono narančasto kraj rudbekie je gailardija, a kak se meni vidi, srednji klas phizostegie ti je ocvao dok ti čekaš da procvate ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ups, i mislila sam na gailardiju, a napisala rudbekija. Eto, kad mi je prst brži od pameti.
![]() A prasica fizostegija NIJE cvjetala, samo na vrhu je imala jedan nazovi cvjetić. Ma bude drugo ljeto, dobro zboriš. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mlade sam ti proslijedila možda zato..ne znam
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prosetala sam tvojim vrtom draga Bigica i nadivila se tvojem cvijecu !
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bigić pa gdje si, baš mi fale nove sličice!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bigić sretan i blagoslovljen nek ti je Božić!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Drage moje MiraK i Misty,
hvala vam na lijepim željama. I ja vama želim od srca sretan Božić i sretnu i uspješnu Novu godinu. To isto želim i ostalima, koji će slučajno ili s namjerom svratiti u moje dvorište da bar malo prašine obrišu, kad već ja nikako da stignem. ![]() ![]() |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
evo ja namjerno dođoh u, za mene poznato, tvoje dvorište da tebi i tvojoj familiji zaželim sretan božić
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Baš mi je bilo lijepo prvi puta prošetati tvojim vrtom. Sve je sprekrasno i baš onako kako ja volim. Puno prirodnih materijala...kamenja, debla drveta....a biljke prekrasne.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Konačno sam razgledala tvoj vrtek, uživala i divila se biljčicama. Gledam sliku osteospermuma iz listopada i pitam se jel izdržal oštre zimske uvjete.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
pa gdje si ti,mi dolazimo a tebe nema,pa nema
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Našetala se,a tebe nema?
Navratiti ću opet
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Došlo vrijeme da malo skinem prašinu sa svog dvorišta! Proljeće stiglo, na dvorištu se napokon počelo nešto događati. Zima je bila duuga i ledena, al stanje među zelenjavom je zadovoljavajuće. Nešto je gecrknulo, većina preživjela, nešto još miruje, a nešto se lagano i budi iz zimskog sna. Hvala svima koji su za vrijeme moje hibernacije posjećivale moje dvorište, održavale ga na životu i malo prašine s njega skinule. Evo stanja nakon "proljetnog čišćenja" dvorišta: ![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |