Moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 28> |
Korisnik | |
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam je rasformirao, samo sam malo premjestio dvije Echinacee i dodao još malo biljaka na prazna mjesta. |
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Obožavam u ovim svojim godinama imati čast da ovako talentirani mladi ljudi, kao što su dado i Ante uopće hoće samnom komunicirati.
kada sam bila mlada poput njih, žene u mojim sadašnjim godinama me uopće nisu zanimale i to je još jedan od razloga zašto sam sretna što sam na ovom forumu.
Da ja imam onakvu gredicu ko Ante, nikad je ne bih dirala, s puškom bih stajala pored nje, a on ju ide rasformirati. I onda te svoje ideje još tako lijepo umjetnički izrazi i prezentira. I baš si pravi esteta, Ante moj!
Dečko samo naprijed, sve vrijeme svijeta je pred tobom.
Lijepi pozdrav
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Ljetnice, vjerovatno vrtne begonije kao i prošle godine.
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivno,a saxifrage je bas lijepa ovako okruzena kamencicima ,bas dolazi do izrazaja ...sta ces poslje tulipana tu zasadit ?
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala ti na informaciji za balončić, baš mu se veselim. Izvrsna ti je ova kombinacija u pitaru
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ono si stavio za clenmetis i ruzu skupa da se penju jeli...bas me zanima kako ce izgledat
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Lantana. Platycodon je trajnica kojoj zimi nadzemni dio propada i onda na proljeće ponovno tjera nove izboje iz korijena. Svaki put ih je sve više kao i cvijetova na njima. |
|
|
|
![]() |
|
Hvala svima. Dado, dogovorit ćemo se
![]() 1. Stachys bizantina 2. Campanula p. 3. Armeria Maritima 4. Achilea (patuljasta) 5.Campanula (malo jeviša od ove druge a neznam puno ime) 6. Rosmarinus officinalis "Prostratus" 7. Santolina chamaecyparissus 8. Sedum telephium 9. Lavandula angustifolia 10. Pennisetum viridescens 11. Clematis "Blekitny ainol" 12. Ruža "Coral dawn" 13. Sedum matrona 14. Mini Dahlia 15. Mini ruže 16. Lavandula stoechas 17. Ageratum |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno si isplanirao ovu gredicu, iako je meni i postojeća bila prekrasna.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Anto,pravi si majstor,
Opet sam navratila i oduševila bi me suradnja sa dadom 84 Imao bi ti i posla i pitanja
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
hahah a bas mi je prosla kroz glavu ta misao kad sam vidio kako je nacrtao gredicu :) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gredica će sad biti još ljepša
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasan vrt, a ove trave su me najviše zainteresirale. Mislim da ću i ja pribaviti još nekoliko vrsta..
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dado ima trajnice, cvijeće - Ante ima umjetničku crtu! Već slutim neku moguću suradnju (ostavljam vam bubicu u uhu
![]() Ante, gredica je zaista bila divna i prije, ali promjene nas uvijek mame i sigurna sam da ćeš biti zadovoljan ovim novim stanjem. A i mi kad nam slikice budeš darovao.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ovo su ti malo bolje drvene bojice (mislim da je set od deset komada koštao nekih 80-ak kn prije 6 godina) na hrapavom papiru. Što se same tehnike tiče, nisam je naučio iz nikakve knjige (knjige postoje) već mi se to razvijalo eksperimentirajući s godinama. Vidio sam u časopisu moj lijepi vrt da crtaju gredice ali mislim da nisu bile drvene bojice u pitanju nego akvarel ili nešto drugo. Ja sam također fotografski tip kao i ti, samo si ovaj put nisam mogao pomoći jer me uhvatila nostalgija za ljetom pa sam to morao izbaciti iz glave na papir.
|
|
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Primjetio sam i jos kod nekih ljudi, ne samo u hr nego i npr i u Italiji, slicno takvo crtanje - pretpostavljam da je to neka tehnika crtanja (nemam pojma koja). Jel tako ili? Jel ima neka knjiga ili nesto slicno iz koje se moze nauciti tako crtati? (mogao bi probati i bez, ali je nekako lakse kad ti netko pokaze). Ja npr ne crtam tako gredice, jer mi je to lakse vizualizirati u glavi (vise sam fotografski tip) buduci da svakodnevno radim i gledam biljke pa dobro znam njihove forme i velicine pa tako napravim samo plot sa sjestajem biljaka po nekoj gredici.
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
covjece ti i nacrte imas, svaka cast, ja jos nisam vidio nekoga da izradjuje nacrte za zasadjivanje biljaka, tako je sve skladno i lipo odredjeno, sve pohvale za majstora Antu
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
Najviše volim blage boje (nježno roza, bijela, boja vanilije, plava, boja lavande...) jer onda i vrt djeluje opuštajuće.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |