s.stefic - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slučajno sam naletio na ovu temu i vidio ove fora radove.
ovo sa vrečicama je super ideja i pre dobro izgleda:o)))
kakog dobavljača tražite za nabavku materijala ili???
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Vrećice su super i sigurna sam da će doći tvojih pet minuta, samo moraš malo pričekati
![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasni radovi, vrečice i poluteglice fanastično
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
s.stefic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 91 |
![]() Većina njih je smještena oko Zagreba.
Možete ih nazvati i raspitati se, ali pripremite se da će Vas pitati i koliko gramske želite i slično. To morate sami savladati, jer se uglavnom javljaju u firmama sekretirice koje se ne bave ručnim radovima i uglavnom (barem moje iskustvo) nemaju pojma što prodaju.
Ove koje ja izrađujem malo su skuplje u startu, ali su dugotrajnije i čvrste i mogu se prati na 30 stupnjeva u perilici. Kupila sam ih u Samoboru, ali veći broj, tako da je i cijena bila mi malo niža.
Pitajte ako vas još nešto interesira - nema problema ako znam odgovor.
Ugodan dan
|
|
![]() |
|
s.stefic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 91 |
![]() Na pregled ide samo njegov financijski status i stanje bolesti......
Samo - ja Vam uživo takvog dobavljača nisam srela....
Možda ćete biti bolje sreće....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |