Vrt u boci |
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan vrt u boci...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nabavila (srećom tata bio Dalmatinac, pa mami ostala jedna demižonka) , a sad idem dalje u nabavku
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I jedna manja verzija... |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
WIND
Nedavno posijan Pridružen: 01 Prosinac 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WIND
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
pjotor
Novo sjeme Pridružen: 03 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jedna boca i od mene
|
|
ariel
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 31 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka cast ljudi. Mozda i ja probam ovako nesto. Nekad davno sam sadila u stari okrugli akvarij za ribice. U zatvorenu bocu jos nisam probala. |
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što kada biljke prerastu?
Inače sveee pohvale pravi ste umjetnici ;) |
|
pjotor
Novo sjeme Pridružen: 03 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm... odgovarajućim alatom pokušati listove skratiti, ili ... nisam još imala problema sa time |
|
pjotor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostatak biljaka što mi je ostalo od vrta u boci, iskoristila sam ovako :)
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš zgodno. U mome su malo požutjeli neki listovi, sutra se bacam na posao, pa ću stavit sliku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj vrt u boci nakon cca tri godine nije se puno promjenio, osim što je unutra prašuma. Ne zaljevam ga skoro nikad, samo ponekad izvadim čep.
Biljke su izlazile kroz otvor, požutjeli su neki listovi, pa sam ga danas malo sredila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
po kozna koji put ulazim u ovu temu i nemogu da prestanem da se divim vama cvjetnim umjetnicima sad renoviram stan i imam u planu napraviti ovako nešto kao dekoraciju ako skupim hrabrosti i strpljenja.
|
|
josip150
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 29 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelistao sam temu nekoliko pute i jos se divim, ovo je stvarno odlico, zanima me kada se posade biljke u bocu kako poslije to odrzavate
|
|
k.josip
Novo sjeme Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni vrtovi u boci, da mi je samo znati kako uspijete sve ovo
|
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi moji,sve sam vrtove razgledala i svi su mi extra.Nova sam i neki dan sam napravila svoja prva 4 vrta :)u teglama i 1 u vartostalnoj posudi :D Postavim slike cim prije,.
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam slagala al nazalost ne u boci...
malo prasnjavo
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
irenaidani za kreaciju
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedan, danas napravljen... |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |