Moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 28> |
Korisnik | |
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izgleda da je kod tebe već počelo proljeće.
Nadam se da neće biti opet onakve bure i minusa. Pravi si znalac sa nazivima biljaka. Ja neke zapamtim, ali ne trudim se previše. Kod mene su visibabe, zumbuli i narcisi tek izvirili, valda će sad krenuti i cvjetići. Pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Svako zlo za neko dobro. Oprosti kaj bum ovo rekla, ali baš mi je drago da si imal onaj "problemček" jer ko zna kad bi bez njega naišla na tvoj vrt. Oduševljena sam sa svime kaj sam vidjela i od sada sam ti stalni gost u vrtu, normalno ako me primaš ![]() Obožavam ukrasne trave, hoste, heuchere ...i jako mi se sviđa kako si iskombinirao gredice. Svaka ti čast, još s obzirom na godine i spol - čestitam tvojoj mami na takvom sinu. Ja sam svoju najstariju kćer, koja je godinu mlađa od tebe, za sada uspjela "navući" samo na orhideje. Možda s godinama uspijem i ostalo. Još jednom moje pohvale i samo tako nastavi i dalje i nemoj nas zaboraviti kad primiš fotić u ruke i poslikaš vrt. Nestrpljivo čekam proljeće i tvoje nove slikice ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Samo da sada ne bi bilo da se koristim skandalima u svrhu promocije vrta ![]() Kad god hoćeš dođi. ![]() |
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobra ti je promocija, ja se toga ne bi sjetila ![]() Nisi me morao dugo čekati da se vratim ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vidiš Ante, svako "zlo" za neko dobro! A dobra je i ona: Poslije kiše dolazi sunce! Samo ti nastavi prezentirati svoj vrt, jedva čekam nove slike.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
tomo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
čovječe, vrt ti je odličan! vidi se da je sve razrađeno, promišljeno, dobro raspoređeno.
a isto mi je tako drago što je ovo vrt kojeg uređuje muška ruka, pa nek se vidi da i mi nismo sam za travu kosit! :D samo tako dalje! |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Evo i mene u vrtu kojega uređuje muška ruka, ali bome se vidi i malo ženske, tj. mamine intervencije...malo sam se htjela našaliti, ali, onda sam bolje razmislila i da znaš dado, da imaš potpuno pravo!
Kompozicija s ericama i okolnim grmićima me oduševila...i ja volim da tako na ulaznim stubama budu zgodni aranžmanići, a vrlo mi se svidjela meni potpuno nepoznata Lemprika.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Naravno da i ima mamine ruke u vrtu (čupkanje korova, zalievanje, gnojidba i sl.). Vrt je i počeo nastajati jer je to bila njezina želja koju sam jo ja počeo ispunjavati uz negodovanje kao npr. "Pa što će nam taj vrt? Ja bih samo jednu maslinu i jednu agavu i to je sve." a onda sam prvi put ušao u jedan vrtni centar i kako je sve završilo vidite i sami. ![]() |
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vjerujem da si i sam u početku bio iznenađen koju moć imaju biljke. Čovjek se u njih zaljubi, možda ne na prvi pogled, ali onaj drugi pogled... Ta zaljubljenost traje dugo.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
a gdje su slike?
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Čega? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bilo čega
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Koga ili čega? Budi se!!!
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Dobro kad ste navalile evo vam fotografije mog vrta u najjadnijem izdanju, nakon subotnjeg obrezivanja:
A posadio sam i neke novitete za nadolazeću vrtlarsku sezonu. To su Campanula isophylla, Campanula od Natalije (neznam ime), Liatris spicata, Paeonia "Festiva Maxima", Achillea i Hymenocallis festalis. |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ante krasan ti je vrt
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
koja jadno izdanje,ma i takav ti je super...a sta si orezivo il jos bolje da pitam a gdje su grancice od orezivanja
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Najjadnijem?! Ne griješi dušu, Ante. Nove biljke su nabavljene, sad čekamo da vidimo i njihove slike i u koje ćeš ih cvjetno društvo smjestiti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ante, Ante, dosta nas bi bilo presretno da im vrt izgleda u najboljoj sezoni ovako kako izgleda tvoj u najjadnijem dijelu godine!!! Tvoj (nemojmo zaboraviti i mamin) vrt je čaroban!!! Tebi sve pohvale za odabir i sadnju bilja a mami za besprijekorno održavanje!!
Baš si me iznenadio pričom o nastanku tvog vrta (maslina i agava) ali i razveselio detaljem oko tvog prvog ulaska u vrtni centar!!! Tako sve počinje, hehehehe, dobro došao u biljne ovisnike!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Hvala Free, vrt održavamo i ja i mama podjednako. Bio sam malo odsutan zbog puta u Zagreb gdje sam se lijepo odmorio i naravno kad sam se vraćao doma u nedjelju nisam došao praznih ruku. Nabavio sam si
Armeria Maritima Lavandula Stoechas Helleborus Orientalis Danas sam si bio vrijedan pa sam jutro započeo skarificiranjem, košnjom, prozračivanjem i gnojidbom travnjaka i sadnjom novopridošlica u vrt. Helleborus sam ipak posadio u teglu jer smo obrezali masline pa za njega nema hlada. Evo i dvije fotografije velikog vrta u kojem su počele nicati lukovice i ove godine će biti malo bogatiji za koju novu vrstu biljke. Ostaju mi još samo neke malene dorade, ali za to ima vremena. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
super si se ponovio,a tvoj vrt je savršen i u ovo doba godine...ne vrijedi čekat kišu i ja ću morat pognojit travu pa zaliti
|
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |