Kuglasti šćir - Gomphrena globosa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo da ne bi netko pomislio da su ovo moje slike,nisu moje skinute su s net-a. Htjela sam vas samo pobliže upoznati s ovom lijepom i neobičnom biljkicom.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Da Andina sad sam vidjela ,ali ova lijepa biljčica nema svoju određenu temu i nije baš puno pisano o njoj,pa se nadam da će svi koji budu htjeli nešto znati o njoj,naći ovdje više informacija,dakako tu ćete i vi svi pridonijeti koji nešto znate o ovoj biljci.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Monstera ja mislim da ipak negdje na forumu imamo temu, ali me ne pitaj gdje.
Inače, ja sam je imala prije dvije godine i bila sam suuuuper zadovoljna. Moja je bila ljubičasta. Nije uopće zahtjevna biljka a non-stop cvjeta. P.S. vidiš sada si me podsjetila da bih je opet mogla nabaviti. ![]() |
|
![]() |
|
Ja sam vidila da ima tema o šćiru,Lisičjem repu. Ovaj nisam našla ovdje u vrtnom cvijeću,osim na temi Malog Goge....Proljeće kako si ga sijala u teglice ili odmah izravno u zemlju?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
eeee to sam ja imala...lijepa biljcica,mozda je bude i ove godine
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam je tek sad nabavila,vidjet ću koliko ću imati sreće s njom.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Irenaidani u kojoj boji si je imala?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja sam dobila pelcer i zasadila ga u vrt i to u polusjenu. I kao što rekoh cijelo ljeto je cvjetao. Mislim gdje god da ga posadiš da će biti lijep i napredan. Sretno i uživaj u ovom prekrasnom cvijetu. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga! Meni se odmah učinilo da je to zapravo jednostavna a jako lijepa i zahvalna biljčica!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno cvijeće.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da Maris baš su lijepi ovi cvjetići!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dekorativna biljka, zgodno bi izgledala uz rubnik. Lijepe boje, vidjela sam samo ljubičastu.
![]() |
|
![]() |
|
Moon da dobro kažeš vjerojatno bi lijepo izgledala i uz rubnik. Meni su lijepe u svim bojama u kojima ih ima, nisam ih nikad ni vidjela do pred neku godinu.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Imala sam nekoliko sjemenki i nikle su mi jako brzo. Dosta su tanke, nadam se da će bar neka preživjeti.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ja ih neću još sijati dok ne bude baš pravo toplo.Prije će niknuti,bar se nadam..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |