moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 89> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shasha predivno, kak ti čovjek ne bi zavidio, ne da ti je travnjak prešao u ljubičnjak nego ćeš na jesen imati i svoje maslinovo ulje
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Shasha, postoji li koja biljka koju ti nemaš?
![]() Sve ti je prekrasno, uredno, bujno, ma superrrrrrr....... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok,Lana,bum ispravila.
![]() O,postoji puno toga što ja nemam,Mima. Istina da mi je teško već išta i nagurati u tu šumetinu(nije još no kad se to sve razraste i rascvate preko ljeta,onda je šuma).
Hvala vam,no ne stignem uživati.Nadam se da ću drugi tjedan početi uz uživanje i raditi nešto.Ima tu jako puno posla
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Koliko sad sve izgleda drukčije kad je sve procvalo.
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Shasha Ploče su ti na ušću Neretve, kraj Metkovića, a Baćina ti je mjesto prije Ploča, amo reći predgrađje (Bačinska jezera su tu).Vjerovatno si čula za Luku Ploče to ti je to.Ma najbolje bi bilo da ih dođeš posjetit pa da saznaš točno gdje su
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Tek sad vidjela tvoje razbujalo dvorište!!!
Onaj grm (bijeli) spiraee (tj. suručice - po domaći) uz forziciju je ![]() Vidim da i phlox cvjeta... kod mene je samo u pupoljcima... ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da ne zatrpavam dnevnik slikama bum dvorišće zatpavala. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
encijan
![]() a i ovi će ostali sutra procvasti
![]() đurđice budu za par dana isto
![]() žuta zlatoglavica još nikad nije imala toliko pupoljaka
![]() neveni su mi preslatki
![]() ove plave su neke male maćuhice no ono sa strane sitno bijelo su neke mini-mini maćuhice
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Encijan je jako lijep...kao i sve ostalo, a tvoje dvorište je prava umjetnost. Baš imaš ruku za cvijeće. BRAVO!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žuto, crveno, plavo, narančasto, kako se otvaraju slike tako ja"padam u nesvjest" od lipote, oh predivno dvorišće, slobodno ga natrpaj, sve paše i sve je u skladu jedno s drugim. Ne znam kako to sve uspjevaš.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve je pre dobro!
Samo ti nama stavljaj sličice da možemo uživati o ovov ljepoti!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Oprosti; jedno pitanjce- možeš li mi reći kako se zove ova biljčica! Ostale znam, a ovu ne!
Hvala
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
aaaaaa topim se
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Shashaaaaaaa, ja bum svisnula od ljubomore.....
|
|
![]() |
|
Teak,za koji tjedan,kad ti urediš svoje dvorište i ja bum ljubomorna,jaaaaaaaaako
![]() Bergenija,ne znam kako se zove,to mi je susjeda dala u jesen tako da i ja sad prvi puta vidim kako cvate.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasne slike, pogotovo dicentre - baš umjetnički...Kako se zove Cvjetić na 5. slici, onaj crveni? Imam nešto slično, a ne znam što je...
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Sve je taaako lijepo ali encijan mi je baš poseban.
|
|
![]() |
|
Vidjela sam jučer kod Planta i sad znam kako se to crveno(u stvari je narančasto) zove-Blaženak.Moram negdje uz sliku napisati da ne skačem svaki puta gldeati u Plantov dnevnik
![]() |
|
![]() |
|
Ovako je to izgledalo nedavno
![]() a ovako to danas izgleda
ispred terase
![]() lijevo
![]() i desno
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
divno
![]() jednom će valjda i kod mene izgledati barem približno tako :) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |