Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 370> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Lantana,
Kod tebe proljeće,prekrasnih vjesnika imaš ![]() Ali vrijeme leti, ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
I dok smo mi u iscekivanju proljeca kod tebe proljece vec uveliko stiglo.
Posebno mi je interesantan divlji neven. Nikad nisam cula za njega. Je li to jednogodisnja biljka? Kad jednom dodjem (na jesen) po moju nagradu sakupit cu malo sjemenkica od njega...moze? Lijep pozdrav. |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasne slike! Vidi se da je proljeće na moru došlo ranije
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ah
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lantana, lijepo je u tvom vrtu nakon snijega. Izgleda kao da su se susreli proljeće i ljeto. Neke biljke i nisu spavale zimski san. Ruže kod mene još nisu ni lisne pupove počele tjerati.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Kao i uvijek predivno i za oduševljenje svih koji posjete ovaj vrt
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
To se zove početak proljeća.Kod tebe je stvarno prekrasno i uživam gledati tvoje stranice.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
oduševila me brzina kojom je proljeće stiglo u naše vrtove! nemogu vjerovati da je do prije kojih tjedan dana sve bilo otužno i pusto.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Na slici bonace na uju, i slici zalaska sunca, nahranila sam dušu, na tvojim gazanijama i ostićima hranila sam oči, i onda se vratila u okrutnu stvarnost!!
Jer moje sve su propale čak i u pogrumu!! I tu proradio dišpet i opaki zeleni prst i sada ih idem posijati u tegle!! Odma!!! Joj, sada su mi pale na pamet tvoje narcise, ko tvornica žumanjaka su, a moje tek promolile cvijetne pupiće iz zemlje!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Joooj koja divota Lantana, onaj zalazak je lijek za dusu i tijelo :) a posebno su mi slatke gazanije!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno je, kod tebe se može jedino uživati i zaboraviti na sve brige i probleme ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
vauuu,pa ovo koda je na drugom kontinentu ...prekrasno je pravo proljece ,jedva cekam moje vocke da procvijetaju...Predivno jeee..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
lantana kod tebe proljeće već naveliko zakucalo na vrata kao da nije ni
bilo onolikog snijega, leda i bure. Prekrasne rascvjetane mendule, meni
tako drag cvijet, a slika bonace djeluje tako umirujuće da sam odmah poželjela sjest na prvu hrid i uživati u mirisu mora i tišini.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kod tebe pravi proljetni ugođaj, ma prekrasno - a kod mene npr. narcisi još nisu ni izbili iz zemlje!!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasno proljeće kod naše Lantane!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
lantana lijepo je vidijeti poznati vrt u proljetnom izdanju...Koliko vidim sve je ostalo živo i divno napreduje.Mendula je prekrasna, ja isto volim kad ona cvjeta...Mislim da je i moja krenula, moram provjeriti. Ostići i gazanije ostali živi nakon snijega, kod mene nema teorije da prežive, jer su ipak niže temperature a njima to ne paše...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lantana, što reći, toliko cvijeća, zima kao da je rukom odnešena.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasni prizori s Brača ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |