Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori | Stranica <1 89101112 37> |
Korisnik | |
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ni moji ne niču :(
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad si ih posijala i gdje ih držiš? Ako im nisu dobri uvjeti, vjerojatno će niknuti kasnije, samo ih nemoj previše zalijevati da ne istruhnu.
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U blagavaonici na stolu :) i ne zalijevam ih previše,pazim...a posijani oko 15.2. nade još ima.Čekam!
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna biljka bravo djevojke !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedan isklijaoooo!!!!!Nadam se još kojem :)
|
|
|
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago!
Strpljenje se uvijek isplati! |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam svoje malo isturpijala prije sjetve i svi su nikli za pet do sedam dana.
Poslije sam još dodavala sjemena bez turpijanja i ti su nikli ali im je ostala sjemenka na glavi a nje su se poslije riješili ali prolično teško i sporo |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super su Josipa! Nisu se nimalo izdužili.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo bit će krasni .ja imam 2 crvena i nisam do sada kupila sjeme
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa koliko ih kod tebe niklo ja još uvijek na jednom a nisam znala da ih treba malo isturpijat.
|
|
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje se može nabaviti sjeme ?
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja nisam znala da ih treba isturpijati. Ipak, niknula su još dva pa ih sad imamo četiri. Možda bude još koji. Ja sam im kapicu skinula tako da sam je poprskala, ostavila da se malo namoči i zatim je lagano svukla prstima.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam naručivala preko ebay-a
Nekima teško spada kapica,pa je dobro malo im pomoći.Naravno pazeći da ga ne oštetimo. |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj veliki močvarko je prezimio drugu zimu vani na vrtu , no sad me već polako muči što ne vidim nigdje nove izbojke na njemu ...Možda jest prerano ali s obzirom na tople dane koje smo imali u dosta prošlih dana, malo me plaši da je smrznuo...Kakva su vaša iskustva ovog proljeća, ima li naznake da se bude iz zimskog sna ?
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna mislim da je rano da bi već potjerali i mojih 4 je prezimlo vani nekoliko zima pa se nadam da će i ovu mada do sad nije bilo ovakvih hladnoća.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivna, ja mislim da je još rano u tebe! moj crveni je prije nekih 10-ak dana potjero. rozi još nije. on je i lani dosta kasnio za crvenim jer na njemu ima manje sunca. sigurna sam da će ti potjerati.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na kontinentu njihova vegetacija kreće krajem travnja i početkom svibnja. Ni kod mojih se još ništa ne događa. |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi, Antonija i Cimi hvala na odgovoru, sad mi je lakše kad vidim da nije samo moj močvarko u štrajku
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ja sam danas prvi put primijetila da se izlaze zeleni listići a moram priznati da sam se i ja malo prestrašila da je gotov ali jupiii nije
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |