Klivija - Clivia miniata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dmirce zar to tvoja klivija cvate po drugi puta?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Monstera prvi put ove godine iako mi je ljetos malo bolovala,ali eto izgleda da se izvukla.Biut če dvje cvjetne stapke jednu nisam ni vidio kad sam ovu sliko,ali čim bude malo veča stavim sličicu.
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
![]() ![]() Clivia svojim gracioznim cvjetom več drugi tjedan uveseljava u ovim tmurnim i hladnim danima |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Zmaj veoma zanimljiva boja i oblik cvjeta nekako mi je drugačija od klasične.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Meni je na ovoj i lišće drugačije i neobično jer je dosta dugačko,ali u svakom slučaju neobično je lijepa.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Frida, jel tvoja clivia tamnije boje ili je to tak samo na slici????
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Silvestra - kako je divna
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Mojoj se smrzlo lišće.. neznam za korjen? Jeli preživjela? hoće li potjerati nove listove? Što mislite?
Silvestra, krasna ti je
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
uvijek zaboravim kako se zove, iako si kažem da ću zapisati |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
silvestra baš krasno izgleda tvoja, a vidim da i od dmirce sprema cvjetove
moja me ove godine bojkotira... možda joj je bilo prehladno na negrijanom stubištu pa me iznenadi kasnije |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
nato pa sta radis budna u 4i30?? :)
silvestra, krasna klivija!!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Je, ja mislila na onu o kojoj je rekla da raste vani!
|
|
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Klivija treba vrlo rijetko i malo vode...inaće trune ...dakle dobije tamne velike fleke...to je znak da ima višak vlage...i neka bude u malo grijanom...gotovo hladnom prostoru i bit će sve ok...uopće nema oko nje nikakve brige...samo je treba zaboraviri ko i cymbidiume...
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Volim ovaj predivan cvijet..Imam dvije i jedna je krenula sa cvjetnom stapkom. Ima malo neobične listove, uske i dugačke... Dmirce, Silvestra i Zmaj prkrasne su vam klivie..
Zmaj je li tvoja klivia svijetlije boje, jer na slici tako izgleda?
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
...evo, ovakve jeboje bila cvala lani jedna od njih tri sestrica u tegli,
![]() a ovak ovih dana druga...meni izgleda puno svjetlije... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Klivije su vam prekrasne, moja već godinu dana ne mrda, niti baca listove, a o cvijetu mogu samo sanjati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Moja se ove zime izgleda smrznula ... lisce se objesilo a kad stisnem dno stabljike kao suplje je... jel znaci da je moram baciti i mojoj kliviji ne postoji lijeka?'
![]() |
|
![]() |
|
Natalija moja bi več možda i procvjetala ali joj ova zima usporila vegetaciju.
Jagoda hvala na pohvalama nadam se da si vidjela moju u cvjetu od prošle godine nadm se da če biti i ovaj puta takva.
Lovro veoma zanimljiv oblik tvoje klivije sviđa mi se i boja je super da nije to ista kao i kod zmaja?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |