Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 00:19
LOL hahah ista si kao i ja već odavno me svrbe prstići da mi je da počnem sijat cvijeće ali snijeg nada mira a i hladnoća kod nas -25 stepeni uhhhhh jedva čekam samo da uzmem motikicu i trk u vrt hehehe
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 00:20
Cvjetna ekipa na prozorskoj dasci kao da pogledom traži svoje proljetno mjesto u vrtu. 
Sutra je novi dan.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 18:15
Lucy imas pravo , u ljeti to sve drzim vani ! Zimu moramo nekako prebroditi ! Ja sam i onako "ljetno dijete"  Wink !
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 18:18
Vani danas izgleda ovako :

i ovako :   

i ovako :   
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 18:54

Zagorje bijeloTongue

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 20:19
Lijepo je zabjelilo, krasna kućna kolekcija cvijeća Clap. Još malo i evo proljeća Wink
život je more
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 21:49
evo i mene k tebi da vidim imal zime smile65
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 23:18
Dragi Kaktusic , Lantana i Kamenjar ! Zeleno Zagorje je stvarno postalo bijelo Zagorje ali  mi cetiri smo prave cvijetoljubice-optimistice i nadamo se da ce nam pored sveg ovog nevremena kod vas i mirnog ali obilnog snijega kod nas brzo zakucati proljece na vrata ! Ta iduci mjesec je vec ozujak !      smile128
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 23:19
Originalno poslano od člana Gute Fee Gute Fee napisao:

Drage moje Mira K i Anaida ! Zatrpala sam sve prozore i podrum ali jedva cekam proljetne dane kad se moze raditi vani !

Vama puno puno    smile79

Sudeći po slikama, nebuju ti ni četri ruke dosta u proljeće. Pošteno buš se naradila dok to sve posadiš u vrt. Wink   smile161
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 23:25
Ako nebudem sve sama stigla znam koga budem zvala u pomoc a isto tak sam spremna i ja ici ako me neko bude zvao !    smile156
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 04:36
Ova jelkica je čarobna! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 11:47

Iako su čarobni zagorski bregi pod snijegom, znam da jako čezneš za pravim proljetnim sunčekom, pa ti i želim, da ti laste čim prije stignu!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 13:42
 Draga GT oduševio me je tvoj vtt u snježnom ogrtaču, kao i tvoje cvijeće !
 Sve nas cvijetoljubce debelo svrbe prstiči, ali sve u svoje vrijeme!
 Još malo i proljeće je tu!
 Veliki pozdrav iz isto tako snježne Hercegovine!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 22:56
Misty-da , Free i Tikvic

ove godine nas je sve skupa nebo nadarilo sa snijegom ! Kako je Anabistrica rekla , kad dodje proljece necemo znati gdje prije poceti !   smile180
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 17:14
Originalno poslano od člana Gute Fee Gute Fee napisao:

Misty-da , Free i Tikvic

ove godine nas je sve skupa nebo nadarilo sa snijegom ! Kako je Anabistrica rekla , kad dodje proljece necemo znati gdje prije poceti !   smile180

Ipak su to, moras priznati, slađe brige, nego ove kak se resiti snega i hodati oko kuce stalno sa lopatom. A povrh svega toga, do danas je i moj cestovni dio bil neprohodan, odnosno nije bil vozno sposoban.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 20:43
Carol draga , kod nas se nesto otopilo ali ga jos dosta ostalo !
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 22:39
I kod nas se dosta snijega otopilo, a dosta ga je još ostalo. Ali ptičice već pomalo pjevaju pa mi sve nekak optimistično izgleda. Bumo mi ipak brzo zasukale rukave pa u vrt.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 23:00
Znas draga da su i kod nas pocele pjevati a i ova kisa danas je ipak nesto snijega otopila ! Jedva cekam !
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 14:18
Mi snijega više nemamo, a ptičice su divne u dozivanju proljeća!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2012 u 22:30
I kod nas se vec po malo javljaju svojim cvrkutom ! Ali ove slikice vam nisam pokazala : malo su stare ali ja jos uvijek ne shvacam kak je ova zaba dosla uopce na terasu i jos se popela na ogradu !

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.