Moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 28> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divan pogled na tvoj vrt i sad u zimi. Kakav li će tek biti u ljeto?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pregledala sam svih 13 stranica po prvi put, što znači da ću se vratiti opet. Svaki vrt na ovom forumu je jedinstven i poseban na svoj način i mnogo govori o njegovom vlasniku. Tako je i tvoj vrt poseban, veoma uredan i lijepo iskorišten za travnatu površinu i cvjetne gredice (suprotnost u usporedbi s mojim vrtom). Kombinacije s ukrasnim travma me svaki put osvajaju. Jedino me zanima kako uspijevaš travu održavati tako svježom i zelenom s obzirom na vruća ljeta. Ne smijem završiti ovaj post, a da ne pohvalim vlasnika ovoga vrta najposebnije što se može i to zato što je vlasnik mladić od samo 22 godine.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Dobrim natapanjem jer je cijeli dan na suncu bez imalo sjene,. Susjedi me zezaju da ću dobiti nagradu Vodovoda Zadar s obzirom na potrošnju vode.
![]() |
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ono kraj erika na lijevoj starni je lavanda sto ne..a kako ti se zove ovaj lijepi div kojem ni snijeg ne smeta ...trebo bi malo više slika stvait,ne vjerujem da nemas sta pokazat,nemoj da moramo dolazit k tebi da gledamo vrt
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Sutra ću staviti još slika, a lijepi div je Phormium Tenax ili Novozelandski lan . Pokraj Erica je lavanda
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo je do boli!!!!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ante, samo ti budi tu, ostalo nije bitno, pa cijeli je CIF jedna velika IGRAONICA!!! Samo što svaka igra ima svoja pravila, a tvoja Igra ima zbilja i kost i okosnicu!!
I, kako moon kaže, "Lijepo je do boli", e sada bi tu trebao biti neki prikladni smajlić, ali u tvome vrtu bi mi svaki izgledao smiješan!!! Vidim da se u tvome vrtu skupljaju pravi ljubitelji posebnog cvijeća, i zbilja nas raduje što imaš tako krasne primjerke, uprkos nepovoljnim geološkim i meteorološkim prilikama, ma koliko oni bili kod nekog povoljni nisu povoljni za sve,ali na kraju je bitan samo cvijet!!! I ono što mu pružiš, badava njemu voda ako on ne želi vodu !! Bitna je ljubav prema cvijeću, a veliku večinu nas, povezuje upravo to!! Jedva čekam nove sličice iz tvog vrta!!! I jedva čekam nešto više saznati o njima, jer neke iz tvog vrta zbilja vidim prvi put!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Koje? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kao na primjer čoksica-cosmos atrosangineus, pa ona crvena, moram tek saznat kak se zove, ali cvijet kaj si slikao je u obliku srca, tako je ispalo na slici, hehe za sada se zadovolji s time, ostalo moram naći kako se zove!!
I da, phormium me zanima, imam malecke šarenolisni i crveni, malecki su još, ali me zanima sve u vezi njih, iako nam uvjeti za rast nisu isti, lijepo je naučiti u kakvim sve uvjetima (mislim na uvjete rasta u našim vrtovima a ne vani!!)!!! Ako te mogu utješiti, i ja se volim igrati, ali u IGRAONICU nikad nisam ušla!! Barem sam uvjerena da nisam!! A možda bi mi se dopalo!! Jesu li vicevi u njoj, tu sam virnula !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vicevi su u brbljaonici, cutra ti napišem nešto o biljkama jer sam sad umoran . laku noć
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Evo me , upravo sam prvi puta prosetala tvojim vrtom i to od pocetka pa do kraja ! Ova slikica me podsjeca na okolinu u kojoj sa zivjela 45 godina a sada samo povremeno ! Da li si cuo za Lüneburger Heide ? To je nacionalni park na sjeveru Njemacke , poznat je po poljima ljetne i zimske Erice , mogu ti reci , to je nevidjena ljepota ! ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Prošetala i ja po ovom predivnom vrtu sada a tek u proljeće će biti
![]() Imaš predivnih biljaka, za neke nisam ni čula ni vidjela.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Samo se ti dobro odmori, a ja ću pripremiti pitanja i pitanja!! Ti misliš da sada spavaš, u stvari ti već odgovaraš na moja pitanja!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sad sam malo pro googlao i prekrasan je. Dobijem li ikada na lutriji, obići ću sve nacionalne parkove i botaničke vrtove na svijetu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Radujem se novim slikama, a ono što mene zanima je kombinacija biljaka koje daju svu raskoš u ne baš povoljnim vrtovima (suha ljeta, suha zemlja, sunce prži po cijeli dan). Tvoj vrt je jedan od onih na CIF-u koji nas uči i da takvi vrtovi mogu zasjati očaravajućom ljepotom. Zato eto mene, redovitog gosta. Samo naprijed, nastavi sa slikama i objašnjenjima jer mi to od tebe i očekujemo s radošću. Pišem u množini jer vidim da nas ima dosta koji se u tvom vrtu ugodno osjećamo. Kasno je pa ti želim laku noć i lijepe snove (i sebi, naravno).
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Evo, da se malo prošetam predivnim vrtom u zimsko vrijeme.
Ništa nije izgubio na ljepoti. Biljke zaštićene, ekika cvate, sunce izvirilo i zatoplilo i eto raznih boja vani. ![]() Još malo i sve će biti prepuno raznih boja. |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ante, prošetala sam tvojim savršeno urednim i lijepo uređenim vrtom. Šetnju svakako moram ponoviti, od prve do zadnje stranice. Moje divljenje izaziva još i činjenica da je tako mlada osoba vlasnik ovakvog vrta. Svaka ti čast. |
|
![]() |
|
Hvala vam svima koji se šetate mojim vrtom, da vas sad ne nabrajam. Evo i jedne svježe slikice :
Na fotografiji ispod Dasyliriona su Phlox subulata i meni neznan kultivar Saxifrage posađeni prije snijega koji je "Seku" naveo na onako pametne izjave i sad su se oporavili i ponovno cvatu. Inače kupljeni su krajem prvog mjeseca u cvatu što mi je bilo malo čudno jer sam vidio da se takvi prodaju obično na proljeće a još me više začudila njihova ponovna cvatnja kad se snijeg otopio. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |