palcica - kolači, torte |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 29> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uslikala sam tri preostale male slane buhtlice pa ne znam gdje da stavim slikice njih i tortica koje sam pravila,naravno nisu po izgledu nešto,ali su sve po vašim receptima
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Proljeće .. e lako ti je kad tvoji nisu zahtjevni sladokusci...heheh
![]() Ksan .. samo ti navrati....nemoj padat u nesvijest ![]() Sarajka...drago mi je da si zadovoljna....ubuduće slikicu...ma šta nisu ka moje, nemoj da te - znaš ![]() Cikas .. aj nek zaburi...kupi kvasac ![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
evo jučer sam napravila švarcvadicu po ovom receptu sa linka...već sam je jela kod moje prijateljice .. ostala sam bez riječi kako je moćna i soćna....
http://www.coolinarika.com/recept/schwarzwlder-kirschtorte/ evo kako je meni ispala....ma divna - predivna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Samo da se prijavim, u redovnom obilasku!
Pune li bura sutra kako kažu, mogle bi past buhtle! Ništa mi draže od mirisa dizanog tjesta kad je studeno, sama bi mogla po tepsije puknut! ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
sinoć sam pravila buhtle,predivne,svi oduševljeni,slikicu nemam jer mi baš i nisu lijepi na oko kao tvoji,pusica
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kad god svratim ovdje odmah sam gladna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ali, da budem iskrena, mislila sam da će mi puno, puno teže biti. Olakšavajuća okolnost je ta što moji muški nisu baš ljubitelji kolača, tako da neću baš često dolaziti u napast.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
http://www.coolinarika.com/recept/743283/
danas sam po ovom receptu napravila kroasane...puno puno su mi ljepši nego oni od neki dan.. jedan dio sam opet punila nutelom, adrugi dio maslacem i posula sam ih sjemenkama lana i sezama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joj Proljeće.....svaka ti čast...kod nas je to nemoguća misija
e onda samo uživaj u slikama ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma meni su super tvoji recepti, jer sam skužila da su provjereni.
![]() Kada sam na coolinarici svatko tvrdi da je baš njegov najbolji, ali kod tebe još nisam " fulala" da nisam bila zadovoljna.
![]() Samo, ima jedna caka: ja se u korizmi odrekla slatkog!!! Tako da ću vas za sada samo pratiti...
|
|
![]() |
|
Cikas...hvala ti na povjerenju....ja uvik isto nadodam aroma(volim jako i začine isto)...drago mi je da si u potpunosti zadovoljna....
![]() Hana žao mi šta ne možeš uživat u slatkim i slanim delicijama, od srca ti želim sve najbolje i da jednog dana i ti isprobaš koji moj receptić ![]() Maris moja vjerna kolačarica...hvala ti na povjerenju..i na slikama... ![]() Proljeće i Anaida vi ste došle degustirat ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala ti draga ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene na doručak
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Maris super izgledaju, bravo!!!
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Evo, draga, tvojih buhtli s Nutellom. Još jednom ti hvala na receptu!
![]() S okusom sam prezadovoljna,a od aroma sam dodala koricu od limuna i malo ruma. ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
jao meni kakve ti stvari radiš! A ja ne smijem jesti slatko...MM mi neda ni gledati tak nekaj da ne pokleknem
![]() ![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() |
|
Cikas odlično
![]() jesi zadovoljna ukusom? ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |