Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 58> |
Korisnik | |
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hihi
![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Eh to ti je moj problem Zvjezdana, jezik brži od pameti
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
dina promisli
![]() ![]() samo opet kako to sjeme posijati? kad mora rasti u sterilnim uvijetima... |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Emily, pa to izgleda ko karanfil !!!
![]() P.s Našla sam na Yubitou, ima par filmića, čak kaže da je bolje križati dvije različite orhideje jer ako oprašuješ istu sa njezinim prašnicima zna "abortirati". Znači dobijemo sjeme. Baš sam se pitala odakle toliki phalovi u centrima jer ako čekaju keikije da se razviju nebi ih toliko bilo. Jesi uspjela razmožiti na taj način? |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
i jesi dobila i sjeme ili? to s emora u sterilnim uvijetima sijati ili kako? zanimljivo mi izgleda hehehe
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ima, ima
![]() ![]() Kad počne ovako nešto rasti, znaš da je uspjelo ![]() Ja sam to isprobala prije neke dvije godine. Uspjevalo mi je bez greške, sad nikako ne ide ![]() |
|
![]() |
|
Cure moje, pojma nisam imala da phalovi imaju prašnike. Jučer ja gledam dejicu i vidim neke nakupine oko korjena cvijeta, pogledamm pobliže a to neke bijele uši sa ticalima. Otuširam ja njih sa dejice, pregledavam cvijet po cvijet kad ono vidim vire ticala iz "kljuna" u središtu cvijeta. Gamad se tu sakrila. Uzela sam štapić da ih isčačkam van kad ono odkine se dio tog nosa, ili kljuna, kako da to nazovem (onaj dio koji štrči u centru cvijeta) i izbaci ona 2 žute kuglice. Na bijeloj se vidi bez odkidanja tog dijela jer je prozirna. Još kad bi znala dal ima i tučak....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
hahahaha ja bi najradije opet otišla ali nesmijemmmm potroši i boga ključ u bravu
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
jucer sam kupila odcvalu orhideju u Pevecu Kutina za 30kn...pogledajte mozda jos ima takvih jeftinih biljcica u vasem Pevecu
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Moram te malo cimat
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Hahaha, baš ti hvala :P
Ali sam čvrsto odlučila da neću ići gledati kakvih još ima ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Iz Baumaxa je ![]() Bebi,kikach,irena hvala Vam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
tea bas je predivan, slatki mali:)
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Teić, prekrasan je maleni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sad si mislim da te pitam gdje ga je kupila ili ne... Bolje ne!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |