Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesam Tara - bila je to molba dragih ljudi pa sam se potrudila. Ali sam zato legla u 2h pa sam danas malčice umorna, no zadovoljna....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
I to sve si stigla napraviti sinoć, bravo za tebe Jani
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Baš je simpa ovaj par!
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Varaždin
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Varaždin
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Kerber - drago mi je da ti se sviđaju moji radovi
![]() Uistinu je lijepo što se možemo družiti...zar si tako daleko da nam se ne možeš pridružiti?
|
|
![]() |
|
Predivni radovi Blago vama koje ste iz Zg pa se možete vidjeti na sajmovima i razmjeniti dupliće..poblabllalti uživo...
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Fotokopiraj članak,jer ima onih koji ne kupuju cajtunge-preveden o novine.
|
|
![]() |
|
Hvala Tatjana, šaljem ti pusu od
![]() TaraBraun - hvala, i tebi pusa od
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Čestitam na članku u Jutarnjemem listu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani ako trebaš pomoć, možda možemo pomoći. Javi se. Šaljem ti e mail koji moraš pročitati, i svi drugi.Virus
|
|
![]() |
|
Klara - drago mi je da se brineš o meni.....
![]() Prvo mi se potrgao kabel punjača laptopa pa se nisam mogla uopće spojiti, a onda mi je tata završio pod hitno u bolnici....u međuvremenu je napravljen jedan zahvat kod njega i sada je bolje, nadamo se da će sve biti dobro....
Sve to me bacilo iz normalne kolotečine, ali evo me opet ovdje s vama
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Šteta da se tako dogodilo, malo je nedostajalo da i nas zatrpa snijeg...
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Jani ovo sto ja vidim ovde je sve prekrasno..nemam sta dodati sem [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />
moja izlozba je prosla-bez mene..poslala sam drugaricu da me menja a ona se nije uspevala probiti kroz sneg tako da je sve propalo.ali ja se ne predajem.. i da..hvala za savet za kutijicu ![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
Drage moje curke, nemam momentalno radova za pokazivanje ali zato svima šaljem veeeeelika srčeka za današnje Valentinovo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje - hvala vam najljepša na ovim divnim riječima!
![]() |
|
![]() |
|
Radovi od naše Jani uživo prekrasni, šteta što nije bilo više posjetitelja, no drugi put neće biti snijega pa će biti bolje.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |