Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tifany-moja zabava
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

tifany-moja zabava

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 20>
Korisnik
Poruka
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 19:13
majstorica-amaterka,moram još vježbati do prave majstoricesmile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 19:33
  sjajni radovi smile55....a oni mali anđeleki....ma predivni su....
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 10:16
slika
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 10:50
Prekrasno ukomponiranoThumbs%20UpClap
Na čemu si ovo radila?
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 10:53

na staklu,to je onaj obični stakleni okvir za slike

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 10:57
....tako mi se nekako i činilo.....rađeno s donje strane? Ne ljutiš se što toliko davim s pitanjima???Embarrassed
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 11:06

naravno da se ne ljutim,samo pitajSmile

slika je print ,a radila sam s gornje strane stakla,premda mislim da bi bilo bolje s donje,ali to ću drugi put ipak se na greškama učiWink
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 11:22
Ma tek kada čovjek nešto napravi onda vidi gdje je pogriješio...Ako budeš radila s donje strane, premaži prvo ili primerom ili razrijeđenim drvofixom (ja s njim uvijek to radim) da izbjegneš onaj preveliki sjaj.....
Ali mi kreativci uvijek možemo reći da smo baš to htjeli, hehehe.....Wink
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 11:40
slika
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 11:42
ne kužim,cijelo staklo premazati drvofiksom i onda bojati?
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 11:46
Da.....s donje strane (ako misliš raditi s donje strane) se premaže razrijeđenim drvofixom u tankom sloju. Pustiš da se dobro posuši i tek onda ideš dalje raditi. Možda će ti se činiti prebijelo, ali kada se posuši sve je samo bez sjaja, nema više bjeline. Ja sam u početku tanjure radila bez toga pa mi se onda prosijavalo jako s gornje strane. Cure su mi to savjetovale i sada je super - probaj, vidjet ćeš da je tako super.
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 11:50
ok,probat ću i hvala za savijetThumbs%20Up
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 11:53
Nema na čemu - i drugi putWink
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 13:13
smile55okvir ti je superiška, odlična ideja
Ja sam mackala primerom,  no  nije  bilo  dobro, ostajali su mi mjehurići  zraka..u konačnici  su  izggledali  ko  flekice..Angry.drvofiksom  nisam  probala ..ali  sad  hoćuLOL....
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 13:51
slika 
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 13:52
preslatko
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 15:04
Preslatko, od kud ti  taj  anđelek...divoticasmile64
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 15:19
negdje sa neta,ma imam ja cijelu ekipu anđela...obožavam ih,ako trebaš sliku stavit ću je ovdje
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 15:24
ajde, ajde lepo  prosim....nemogu im  odoljeti.....Tongue
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 15:32
Photo%20is%20loading 
Photo%20is%20loadingPhoto%20is%20loading
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.