Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 316317318319320 370> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je neobično vidjeti ovakve prizore na Braču. Slike su ti savršene, uspjela si ovjekovječiti trenutak ledene ljepote na cvijeću. A cvijeće se ne da! Nadam se da neće biti veće štete.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tvoje su snježne slike pravi doživljaj, naročito ona s ružama prelivenim ledom. Fascinantne su ruže tako zaleđene. Nadam se da neće biti velike štete u vrtu i da ćemo opet svi skupa uživati u njegovoj raskoši.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
ruže i gazanije procvale a snijeg pada na sve strane.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasni prizori na omiljenom Otoku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Vjerujem da je snijeg dovoljno zaštitio biljke od ledene bure
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uh Lantana, ovaj val hladnoće je strašan i dugotrajan. i u mene je u dva navrata bilo pomalo snijega. dobro ti kažeš najgora je ledena bura. ja se nadam da će tvoje lijepo cvijeće preživjeti. ako ti je nešto pošlo a ima u mene, javi.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod tebe su biljke obješene od snjega a kod mene što od zime i što od suše, kronično fali kiša, vrt je očajno su.....
Nadam se da će ti sukulenti i aloje preživjeti, sad sam bila kod Dude, kod nje baš nije obećavajuće. |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ovo je prekrasno ,da cvijece izvire ispod snijega ,to je meni cudo ,kod mene se samo erika moze vidjet i naravno na proljece jaglaci ,visibabe al da ruze cvatu .Prekrasnoooo
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Lantana,dali je okopnio?
Ali tvoj zalazak sunca treba ponoviti,pomirisati tvoju okolinu,
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
volim snijeg. volim cvijeće... ali obično imam ili jedno, ili drugo... a ovo je kao iz bajke.
s puuuuuuno zakašnjenja Roku sve ono što čini sretnog čovjeka. malog ili velikog, svejedno.
|
|
jedina vrijednost, nepromjenjiva i vječna, je ljubav
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja sam tu! Redovno.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Čak i u snježnom ruhu tvoj vrt djeluje raskošn, samo se nadam da led nije napravio veće štete u njemu.
Pozdrav iz svijegom okovane Hercegovine! |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Eto i mene , dosla sam vidjeti da li je snijeg okopnio !
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Čujem da na Braču više nema snijega, da se otopio. Kako tvoje cvijeće?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pozdrav svima
Nema snijega, bio i napravio nered. U subotu je bilo prekrasno vrijeme, odmah sam sve odrezala što se smrzlo. Najgore je izledala žuta, kao da je brenerom spaljena, odrezala sam punu vreću, njevica je objesila procvale cvjetove, ali tjera nove pupoljke, ruže su se izborile, barem neke, felicia je sva suha, ali ja sam je ostavila, mozda pozeleni ![]() Evo malog kolaža cvijeće u snijegu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep snježni kolaž si složila,ali ja više volim tvoje sunčane slikice
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovakvih prizora
![]() Čekamo ovakve ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 316317318319320 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |