Cvijetomanijakov vrckav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
apsolutno ima!! i ja se javljam:))
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Baka Bea, ima još zainteresiranih za tečajeve!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Iskoristi vikend za proljetne radove u vrckavom vrtu pa se, ako sam dobro shvatila, vidimo na ZG kavi, a onda slijedi dogovori, da utvrdimo što te zanima i od čega početi.
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Retriver Sara -bit ce ,bit ce ,sve cu vam prikazati ..Da doista to volim i nadma se da cu uspijeti u svim planovima za ovu godinu.
Baka Bea -Upravo tako,sva ova situacija kakva je u zemlji ne daje mi previse mogucnosti ,a trud ,volja ,zelja za znanjem je tu ali nazalost to danas nije vise dovoljno za uspijeh u onome sto volis .Svidja mi se jako vasa ponuda ,naravno da bi voljela je prihvatit.Samo recite di kako i kada ...i ja sam tu :-) |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Cvjetomanijak simpatično mi je ovo. Iako te ne poznam imam dojam da si jedna mlada energična osoba koja zna što hoće samo ne zna kako, a ne pristaje na nepravdu. Već dugo nudim otvoriti "kratki tečaj" o uzgoju biljaka no nitko me ne doživljava, kak bi rekao naš Skitnica (čast iznimkama, da budem preciznija), no odaziv je mali. Imam prijedlog, za početak nudim ti besplatnu poduku, umjesto da obilaziš rasadnike, možda nam se još tko pridruži..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
U tvojim tekstovima se osjeća koliko si zavoljela biljni svijet, i cvijeće i povrće, činiš mi se vrlo pedantna, a i vrlo si vrijedna. S nestrpljenjem očekujem promjeni i novosti iz tvojeg vrta. lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
U zadnji 3 godine sam toliko zavoljela uzgoj cvijeca i povrtnjaka,da sam se cak odlucila prekvalificirati skolu.Posljednji 3 tj sam radila u slasticarni kao konobarica,iako i to volim ,al me dusa bolila kad nisam imala vremena i snage za rad s biljkicama.Zbog loseg i bezobraznog gazde dala sam otkaz i ODLUCILA-otici cu do svakog plastenika u okolici i ponudit se za pomoc ,ako me i nezele ,pitat cu ih za besplatno "staziranje".Jednostavno to volim toliko da cu se pokusat potrudit da u buducnosti
i to radim,i vjerujem da me nijedan los gazda nece moci izbacit iz takta kad cu s voljom radit i posvecivat se poslu . |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
potpisujem cameliju ,stvarno si vrijedna cura
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pa ti si prava vrijednica.Mislim da se možeš ponositi svojim radom,a biljke ti to osjete i zato ti sve lijepo napreduje.Samo tako nastavi.
![]() |
|
![]() |
|
Evo da vam se malo javim s blatnjavim rukama ...prije nego sto je sunce zaslo kliknula sam i par fotki .Vec dva dana radim od jutra do mraka,nekako nemogu biti u kuci ,iako me jucer vjetar dobro propuhao .
Posijala sam ljute paprike koje sam dobila od clana Andreja,petunije ,nizozemski mak ,te sijeme sto sam prosle godine prikupila s pelargonija ,pa da se iskusam i njima ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Al nije to sve,ja sam danas i posijala na 3 gredice grasak ,okopala i razrijedila rotkvicu ,te izmedju redova spinata posadila cesnjak . Radilo se jos ..ali ostale slike stavim tokom sutrasnjek dana a sad odoh kuhat veceru ..Puno pozdrava vam saljem i preljepo proljece vam zelim. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo si osmislila povrtnjak, ko pravi stručnjak. Kad krenu plodovi u gredicama prošaranim cvijećem, bit će čaroban. Vjerujem da ćemo i to vidjeti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Tako mlada a tako spretna,samo napred,i puno uspeha u nadolazecoj sezoni
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Stapelijice su ti krasne
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
jedva čekamo kad dođe proljeće da to vidimo zeleno i cvijetno
|
|
![]() |
|
Gute fee i lucy ,drago mi je da vam se dopada.i hvala na ljepim zeljama ..nadam se i ja da ce ova sezona biti bolja nego prosla .Samo se molim samoj sebi da ne izgubim volju ,posto sutra idem na razgovor za posao i kazu da sam sigurno primljena,pa se bojim da posao umor kuca nece me previse umorit i da cu imat snage i volje sve odrzavat kako sam planirala do sada .Ali ako ima posla im i novih biljkica koje cu si moci priustit .Ali kolika god besparica bila ovo su tri moja noviteta iz Konzuma .
![]() ![]() ![]() Ovako eto izgledaju moji sijanci,maje bebe ,lithops i stapelia ![]() ![]() A ovo su moji paradajzeki ,paprika nije jos niknula al nadam se da ce uskoro ![]() Za sada sve ide kako bi trebalo ,zemlja se susi pa cu presaditi kaktuse ,a paprike ŠTA CEKATE VISEE!! Nadam se da ce uskoro i one van . |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vidim da ovo zimsko vrijeme koristiš za sijanje i planiranje izgleda i rasporeda biljaka u svom vrtu. Koliko se sjećam jednom sam gledala Korneliju u Plodovima zemlje kako raspoređuje biljke u miješanim gredicama. Sad se radujem da ću u tvom vrtu to moći pratiti i naučiti prednosti takvog vrtlarenja.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve kaj sam god kod tebe vidla jako jako mi se dopalo ! Zelim ti da ti svako i najmanje sjeme proklija i svaki i najmanji cvijetic procvijeta !
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam curke na pohvalama.
Mali kaktus - ja ti imam vec par godina nekoliko kaktusa ,i kako sam primjetila da im se svidja kod mene ,nedavno sam odlucila nabavit malo povecu kolekciju posto imam uvijete,mjesta a i slobodnog vremena za brigu . Ali dok nisam pocela malo vise citati nisam bila pretjerano upoznata s PRAVILNIM supstraktom za sadnju i ostalim.Tako da vec mjesec dana citam ,ispitujem i ucim se kako bi mogla sto vise pruzati svojim novim ljubimcima .A sto se tice imena mislim da je M.Backebergiana al imam jos imena kojoj joj slice ) misty-da -Trudim se sto vise pravilno uzgajat povrce ,postujem susjede i sve to treba odredjenoj biljci,sad e tak na papiru ,al sad ide tezi poso to rasporedit pravilno po zemlji,a to je malo teze pogotovo ako vrijeme nije kako spada ..al potrudit cu se . ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zadivljujuće je koliko se trudiš oko rasporeda biljčica u vrtu, ali najviše si me raznježila onim urednim kontejnerićima sa sjemenjem u svojoj sobi!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |