Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mojeg bolesnika , izgleda da ce ozdraviti :
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Lucy i Anabistrica , zabica se unatrag 2 godine zadrzava po ljeti na terasi medju cvijecem i ja ju ne tjram !
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Blago tebi, imaš prirodno sredstvo za uništavanje komaraca. Nadam se da će se žabica zadržati kod tebe i po ljetu i zdušno jesti komarce i ostale leteće nametnike.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sigurno je ninja žabica, nema šta drugo biti.
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Drage moje , ta zabica zna cak i pjevati i uopce se ne srami ! Ja se samo pitam kak se penje ?
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Možda i žabica s ograde gleda koliko je snijega i traži mjesto za svoj dom u tvom vrtu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
preslatke su žabice, nadam se da se snijeg danas otopio
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Baš se radujem kad vidim da kod vas stiže proljeće,valjda će ove bosanske planine uspjet preskočiti i stići i do nas
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Zagorje se budi,stiže proljeće
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Zabice su uvijek dobro dosle, makar i na ogradi. Za njih u vrtu ima obilje klope. Moras joj dati ime, moja je Cilika ( nije tak lepa zelena ko tvoja ).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
uskoro će i do tebe doći proljeće.
Žabice su cakane
|
|
![]() |
|
I kod nas se vec po malo javljaju svojim cvrkutom ! Ali ove slikice vam nisam pokazala : malo su stare ali ja jos uvijek ne shvacam kak je ova zaba dosla uopce na terasu i jos se popela na ogradu !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mi snijega više nemamo, a ptičice su divne u dozivanju proljeća!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Znas draga da su i kod nas pocele pjevati a i ova kisa danas je ipak nesto snijega otopila ! Jedva cekam !
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I kod nas se dosta snijega otopilo, a dosta ga je još ostalo. Ali ptičice već pomalo pjevaju pa mi sve nekak optimistično izgleda. Bumo mi ipak brzo zasukale rukave pa u vrt.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol draga , kod nas se nesto otopilo ali ga jos dosta ostalo !
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ipak su to, moras priznati, slađe brige, nego ove kak se resiti snega i hodati oko kuce stalno sa lopatom. A povrh svega toga, do danas je i moj cestovni dio bil neprohodan, odnosno nije bil vozno sposoban.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Misty-da , Free i Tikvic
ove godine nas je sve skupa nebo nadarilo sa snijegom ! Kako je Anabistrica rekla , kad dodje proljece necemo znati gdje prije poceti ! ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga GT oduševio me je tvoj vtt u snježnom ogrtaču, kao i tvoje cvijeće !
Sve nas cvijetoljubce debelo svrbe prstiči, ali sve u svoje vrijeme! Još malo i proljeće je tu! Veliki pozdrav iz isto tako snježne Hercegovine! |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako su čarobni zagorski bregi pod snijegom, znam da jako čezneš za pravim proljetnim sunčekom, pa ti i želim, da ti laste čim prije stignu!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |