Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 94> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Cvjetna ekipa na prozorskoj dasci kao da pogledom traži svoje proljetno mjesto u vrtu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lucy imas pravo , u ljeti to sve drzim vani ! Zimu moramo nekako prebroditi ! Ja sam i onako "ljetno dijete"
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vani danas izgleda ovako :
![]() i ovako : ![]() i ovako : ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zagorje bijelo |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo je zabjelilo, krasna kućna kolekcija cvijeća
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
evo i mene k tebi da vidim imal zime
![]() |
|
![]() |
|
Dragi Kaktusic , Lantana i Kamenjar ! Zeleno Zagorje je stvarno postalo bijelo Zagorje ali mi cetiri smo prave cvijetoljubice-optimistice i nadamo se da ce nam pored sveg ovog nevremena kod vas i mirnog ali obilnog snijega kod nas brzo zakucati proljece na vrata ! Ta iduci mjesec je vec ozujak !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sudeći po slikama, nebuju ti ni četri ruke dosta u proljeće. Pošteno buš se naradila dok to sve posadiš u vrt.
![]() ![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Ako nebudem sve sama stigla znam koga budem zvala u pomoc a isto tak sam spremna i ja ici ako me neko bude zvao !
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ova jelkica je čarobna!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako su čarobni zagorski bregi pod snijegom, znam da jako čezneš za pravim proljetnim sunčekom, pa ti i želim, da ti laste čim prije stignu!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga GT oduševio me je tvoj vtt u snježnom ogrtaču, kao i tvoje cvijeće !
Sve nas cvijetoljubce debelo svrbe prstiči, ali sve u svoje vrijeme! Još malo i proljeće je tu! Veliki pozdrav iz isto tako snježne Hercegovine! |
|
![]() |
|
Misty-da , Free i Tikvic
ove godine nas je sve skupa nebo nadarilo sa snijegom ! Kako je Anabistrica rekla , kad dodje proljece necemo znati gdje prije poceti ! ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ipak su to, moras priznati, slađe brige, nego ove kak se resiti snega i hodati oko kuce stalno sa lopatom. A povrh svega toga, do danas je i moj cestovni dio bil neprohodan, odnosno nije bil vozno sposoban.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol draga , kod nas se nesto otopilo ali ga jos dosta ostalo !
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I kod nas se dosta snijega otopilo, a dosta ga je još ostalo. Ali ptičice već pomalo pjevaju pa mi sve nekak optimistično izgleda. Bumo mi ipak brzo zasukale rukave pa u vrt.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Znas draga da su i kod nas pocele pjevati a i ova kisa danas je ipak nesto snijega otopila ! Jedva cekam !
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mi snijega više nemamo, a ptičice su divne u dozivanju proljeća!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
I kod nas se vec po malo javljaju svojim cvrkutom ! Ali ove slikice vam nisam pokazala : malo su stare ali ja jos uvijek ne shvacam kak je ova zaba dosla uopce na terasu i jos se popela na ogradu !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |