Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2012 u 21:40
Mari, hvala ti na posjeti.  Lijepo misliš ali imam ja jako puno propalih pokušaja. Evo i sada čekam da mi nikne   palma ravenala ali ne vjerujem da ću dočekati. Imam ja vremena a i  mislim da joj jako puno vremena treba.smile78
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 17:03
Jutros sam imala goste na doručku. Uspjela sam  sliknuti samo jednu ptičicu. Dok sam ja donijela aparat druge su završile i otišle. Doći će sutra u jutro ponovo, nadam se.....

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 18:49
Mislim ovih dana kada trebala sijati a kod tebe već sadnice Smile a dvorište ovako pod snijegom jako je lijepo.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 19:00
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Kalistemon ( dva kom. ) isto čeka red da bude posađen:
Hrpa drva je u susjedovom dvorištu.

On može na kontinentu vani???

“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 20:57
Arim, ne može calistemon  na kontinentu vani, mora u posudu a po zimi u kuću. Ove slike su sa juga Jadrana gdje smo počeli uređivati naš južni vrt, kako smo ga nazvali. 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 21:42
milice sam da ti kažem pogledaj nažalost moj calistemon što mu se dogodilo iako je bio u zavjetrini i skriven vražija  vijavica je uspijela strgnuti s njega pokrov i mislim da je gotov
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 21:48
Samo ga Dudo ponovno utopli i bit će ok.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 21:53
prošetah,nadivih se krasnim biljkicama,ali me snijeg ohladi,valjda biljkice neče nastradat,a vidi se ko uživa u snijegu,pas je prelijep
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 22:16
al Silvestra doslovno je svaka grana se raspucala sve do zemlje  nije samo da se kora odljepila  nego se je jadno stablo raspucalo pa nemogu vjerovat da bi onda i korijen preživio..ne razumijem u čemu je bio problem jer na drugom dijelu otoka gdije je bura derala ko luda grm nije se tako rascvao.. 
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 22:36
Milice, iskoristila sam ovaj zimski dan za šetnju tvojim vrtom i uživala u lijepom cvijeću, naročito perunikama. Lijepe su ti. Clap Svratit ću opet.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 22:45
Drage moje, lijepo vas je vidjeti sve u mome vrtu. Sada je sve još pod snijegom i jedva čekam proljeće i da ovaj snijeg ode  da se može nešto početi raditi u vrtu.
Tamo u našem južnom vrtu je isto bilo dosta snijega pa sada još ne znam kako su sve biljke koje su jesenas posađene. Uskoro ćemo ići tamo pa ćemo vidjeti kakva je šteta.

Dođite opet!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 10:24
Ovoga već dobro poznajemo, a sada se veseli i južnom vrtu!
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 10:37
Retriver Sara,pozdrav i tebi i hvala na posjeti. Naš južni vrt je još na početku a i nismo puno tamo pa nije još sve napravljeno kako smo zamislili. Nadam se da će po malo doći sve na svoje mjesto.
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 11:25
Pozdrav draga.....uffff odakle da počnem......sa uživanjem sam pregledala svih 77 stranica....kad sam na početku vidjela tvoje forzicije u vrtu odmah sam se zaljubila i jednostavno sam morala krenuti dalje sa pregledavanjem ovog veličanstvenog cvjetnog raja.....pa onda ljubičice,pa tulipani,povrće u vrtu,voće....hoste,hibiskusi.....ljetno cvijeće koje me oduševilo....pa dođoh i do mora...ja bi rekla da je Ulcinj ako se ne varam....pa jesenski ugođaj...kolači,čaj,kafa.....zimske slike tvog vrta....ROKO tj. ROKICA.....pa psić preslatki....ufffff bojim se da ću te udavit sa nabrajanjem ali jednostavno ne mogu da ne nabrojim šta me sve oduševilo....tebe treba zvati pčelica-Milica jer si zaista vrijedna kao pčelica...ma svaka čast i sa uživanjem ću redovito dolaziti u tvoj vrt da odmaram hehehe veliki pozdrav smile73
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 13:41
Forzicija,drago mi je što si pored toliko prelijepih vrtova malo zavirila i među moje biljčice. Volim cvijeće i svega posijem i natrpam pa samo imam muke kad ih treba sve smjestiti, ne znam kako će i ovu zimu progurati. Da južni vrt nam je u Ulcinju, tamo smo počeli jesenas malo uređivati okolinu da nije samo trava, sada ima malo i drveća.Pas nije naš već od moje jetrve i djevera ali svi ga volimo  pa je tako došao i na moje stranice.
Puno ti hvala na tvojim razmišljanjima i dođi opet kad budeš imala vremena. Pozdrav!smile78
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 10:36
Sve više ptičica dolazi  "na doručak".   Malo sam ih promatrala.  Dok jedne jedu,  jedna samo sjedi na drugoj grani, kao da stražari da ne dođe neka opasnost. Onda ona koja je već jela ode na drugu granu , malo višu od ove gdje je hrana a ova  koja je tamo samo sjedila dođe jesti.Baš se veselim što su pronašle hranu koju sam stavila.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 15:06
Evo, danas još jedan dobar razlog za veselje. Moj hibiskus, skoro golih grana, bez lišća podario mi cvijetić. Baš se veselim a na svakoj grani ima pup... Bit će još cvijetića....

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 15:08
Prekrasan cvijetThumbs%20Up
S toplijim danima dobro ga prikrati, formiraj ga u grm s puno grana i imati ćeš na njemu cvijet do svijetaWink
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 15:10
Bebolina, hvala na savjetu.smile78
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 15:18
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Bebolina, hvala na savjetu.smile78
Nema na čemuEmbarrassed Pročitaj na temi šta pišu znalci, ali svakako što više grana, to više cvjetovasmile73
Kad ga prikratiš, sve grančice zapelcaj. Može u pjeskovitu zemlju ili u vodu s komadom drvenog ugljena
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.