Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 315316317318319 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 16:21
ovaj prizor me uopste ne raduje,navikla sam na divne suncane slike
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 16:46
Ovo su najljepse zimske slike koje sam vidjela ..prekrasno je ...pogotovo onaj kaktus sto viri ..malo je u cudnom okruzenju sigurno si misli kaj je pak to sada...smile227
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 20:43
Moon hvala, meni su to krasni prizori i rijetki Wink

Fermina i kod mene ima puno u zapusima, najgore je gdje nema snjega ubi sve led i bura.

Mari, kako je u Kutini, ovdje je jako zima.

Jagoda, prije 4 godine pao je snijeg, ali trajalo je samo 2 dana otišle su samo neke krasule i aloe vera, ovo sada je već treći dan i još će potrajat pa mislim da bi štete mogle biti veće, pogotovu gdje nema snijega.

Mira jesi vidila kako Slavonac u Dalmaciji kopa motikom led LOL

Konte, kako nebi znala Manitua. Winetua sam pročitala u dahu, nekoliko putaWink Ne brini za biljke nešto će sigurno ostati.

Horti ovih dana svi slave LOL. Zima je jako, bura i led, snijeg je još dobar, sve zavisi koliko će ovo potrajati.

Gio, bit će opet sunca!

Cvjetomanijak, kaktuse u teglama sam ipak spremila u kuću, a ovi koji su vani kako im Bog da.

Evo snježica (njevica) je preživila, za sada...

Pozdrav svima iz ledenog Bola, uz orkansku buru smile79
život je more
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 20:57
Sjajna ti je ova zadnja slika! Pravi morski ugođaj :)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 09:42
Sigurno su ovo najljepše i najneobičnije snježne slike Thumbs%20Up.
A još neobičnije - sad sam iz Sarajeva došla na Bol - iz snjega u snjeg Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 11:11
Jedinstvene i prekrasne slike neobične bračke zime!!! Star

Ova posljednja slika je posebno lijepa!!!!LOLLOL
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 11:33
predivne slike cvijeća pod snijegom,saamo da prežive ovo sve,a za Roka čestitka i da bude zdrav i veseo

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 14:10
Sve najbolje želim tvome Roku da bude zdrav i sretan to je najbitnije Big%20smile
vidim da je situacija u vrtu ista kao i kod mene..nadam se da je to pao zadnji snjeg i da će napokon malo zajužit  
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 14:21
ruze u snijegu ...... pala mi na um ta pjesma kad sam vidla tvoje ruze Smile
a kad sam vidla sukulente u snijegu smile43
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 14:23
lantana draga prekrasne slike kod tebe, tvoj vrt i od otok su mi uvijek bile oaze za zimu, sve je cvalo, šarenilo se...
ma i ovako u bijelom ruhu su opet neodoljivo lijepe

žao mi je što su ti neke biljke partile, ali za biljke je lako - uvijek će se kod nekog naći neki višak Wink

i sa zakašnjenjem čestitam bakinom zlatu rođendan, glavno da su nam poletarci dobro
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 14:29

Eto i mene, ovaj put iz snijega u snijeg.
Sa zakašnjenjem, čestitam rođendan tvom Roku, a veliki pozdrav upućujem tebi i TM. Kod vas će zimske radosti ubrzo proći pa ću se opet moći dolaziti grijati.

Ruže u snijegu su....wow.... Koji kontrast!

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 18:30
Prošao je i drugi val snijega, koji ni u kojem slučaju nije krivac ako je nešto i uginulo, krivac je ledena bura, koja pali sve pred sobom, biljke su sve bile sive od posolice koju je donjela bura.

Meni je snijeg, a još kad je sunce i mirno, milina, najrađe bi bila stalno vani.
Evo kako je izgledalo jučer nakon novog snijega, koji je bio suh i mekan

Gazanije su odmah procvale čim je izšlo sunce

Ostala je i pokoja ruža

A neke su i ovako sleđene intersantne

Kupus se bori

Njevica se malo objesila, ali neće joj biti ništa

Kamenjar

Padina

Donji vrt

Gornji vrt

Padalo je jako, nikad nisam vidjela da u tako malo vremena sve zabjeli, uz jaku buru, bila je to prava mećava

Danas se već skoro sve rastopilo, ali evo opet bure. Pozdrav svima do izlaska sunca! LOL

život je more
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 18:36
Sve bi bilo idiličmo,da ni bure!
Draga Lantana ,
slike su lijepe,prava zimska čarolija.Clap 
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 18:40
Nevjerojatne slike za Brač. Zaista je napadalo kod vas prava snježna idila!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 18:56
Prekrasne slike,baš je i kod vas napadalo!
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 20:28
Nas dvije kao da se natječemo koja će imati više snijega.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2012 u 23:41
Ruze i snijeg ! Predivno !

I ja cestitam bakinom zlatu rodjendan , malo kasno  Embarrassed  ali od    smile84  jer samo mi bake znamo koliko nam nasa mala zlata vrijede !
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 22:11
Malo spašenih ruža iz vrta

Sretno Valentinovo!

život je more
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 22:15
hvala Lantana na ružama i tebi želim

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 22:49
Lijepo je vidjeti ove biljke kako proviruju iz snijega samo  ako im je to služilo kao pokrivač i zaštita od bure ? Nadam se da neće biti velike štete???
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 315316317318319 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,734 sekundi.