Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 04:36
Ova jelkica je čarobna! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 23:25
Ako nebudem sve sama stigla znam koga budem zvala u pomoc a isto tak sam spremna i ja ici ako me neko bude zvao !    smile156
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 23:19
Originalno poslano od člana Gute Fee Gute Fee napisao:

Drage moje Mira K i Anaida ! Zatrpala sam sve prozore i podrum ali jedva cekam proljetne dane kad se moze raditi vani !

Vama puno puno    smile79

Sudeći po slikama, nebuju ti ni četri ruke dosta u proljeće. Pošteno buš se naradila dok to sve posadiš u vrt. Wink   smile161
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 23:18
Dragi Kaktusic , Lantana i Kamenjar ! Zeleno Zagorje je stvarno postalo bijelo Zagorje ali  mi cetiri smo prave cvijetoljubice-optimistice i nadamo se da ce nam pored sveg ovog nevremena kod vas i mirnog ali obilnog snijega kod nas brzo zakucati proljece na vrata ! Ta iduci mjesec je vec ozujak !      smile128
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 21:49
evo i mene k tebi da vidim imal zime smile65
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 20:19
Lijepo je zabjelilo, krasna kućna kolekcija cvijeća Clap. Još malo i evo proljeća Wink
život je more
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 18:54

Zagorje bijeloTongue

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 18:18
Vani danas izgleda ovako :

i ovako :   

i ovako :   
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 18:15
Lucy imas pravo , u ljeti to sve drzim vani ! Zimu moramo nekako prebroditi ! Ja sam i onako "ljetno dijete"  Wink !
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 00:20
Cvjetna ekipa na prozorskoj dasci kao da pogledom traži svoje proljetno mjesto u vrtu. 
Sutra je novi dan.
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 00:19
LOL hahah ista si kao i ja već odavno me svrbe prstići da mi je da počnem sijat cvijeće ali snijeg nada mira a i hladnoća kod nas -25 stepeni uhhhhh jedva čekam samo da uzmem motikicu i trk u vrt hehehe
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 00:13
Originalno poslano od člana forzicija2005 forzicija2005 napisao:

Sve prelijepo i tako uredno poredano ma svaka čast....smile71

Ah draga , jedva cekam proljece ! Ja bi vec sijala ali za puno toga je jos ipak malo prerano ako bas i u podrumu !   Wink
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 00:11
Draga Andina , u podrumu je mozda cak i malo pretoplo jer je pec za centralno i kotao dolje , ali , imas pravo ! Sutra cu ih preseliti , neee , danas ! Kokosji sam vec rastopila u vodi i sparljivo ih zalila  . Sad mi preostaje samo nadati se !
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 00:07
Sve prelijepo i tako uredno poredano ma svaka čast....smile71
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 23:59
Mislim da adeniume nećeš spasiti ako su ti u podrumu, pogotovo ako tamo nema grijanja. Iznesi ih na svjetlo i toplinu. Njima će, doduše, i uz prozor biti hladno pa im pronađi odgovarajuće mjesto. Možda bi im pomogla mrvica kokošjeg gnoja u vodi za zalijevanje.
Inače, sve ti je tako lijepo i uredno! Oleander prekrasan! Clap
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 23:19
Skoro sam zaboravila , oleander se na ovom mjestu i dalje dobro osjeca :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 23:17
A i snijeg je danas padao skoro cijeli dan :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 23:15
Nazalost je i ovo moralo ostati u podrumu :

to moram sutra ocistiti   

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 23:12
Ovo sam smjestila u podrum :

za ova 2 adeniuma se jos borim da ih spasim !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 23:08
Drage moje Mira K i Anaida ! Zatrpala sam sve prozore i podrum ali jedva cekam proljetne dane kad se moze raditi vani !

Vama puno puno    smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.