Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 94> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova jelkica je čarobna!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ako nebudem sve sama stigla znam koga budem zvala u pomoc a isto tak sam spremna i ja ici ako me neko bude zvao !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sudeći po slikama, nebuju ti ni četri ruke dosta u proljeće. Pošteno buš se naradila dok to sve posadiš u vrt.
![]() ![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dragi Kaktusic , Lantana i Kamenjar ! Zeleno Zagorje je stvarno postalo bijelo Zagorje ali mi cetiri smo prave cvijetoljubice-optimistice i nadamo se da ce nam pored sveg ovog nevremena kod vas i mirnog ali obilnog snijega kod nas brzo zakucati proljece na vrata ! Ta iduci mjesec je vec ozujak !
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
evo i mene k tebi da vidim imal zime
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo je zabjelilo, krasna kućna kolekcija cvijeća
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zagorje bijelo |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Vani danas izgleda ovako :
![]() i ovako : ![]() i ovako : ![]() |
|
![]() |
|
Lucy imas pravo , u ljeti to sve drzim vani ! Zimu moramo nekako prebroditi ! Ja sam i onako "ljetno dijete"
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Cvjetna ekipa na prozorskoj dasci kao da pogledom traži svoje proljetno mjesto u vrtu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Ah draga , jedva cekam proljece ! Ja bi vec sijala ali za puno toga je jos ipak malo prerano ako bas i u podrumu ! ![]() |
|
![]() |
|
Draga Andina , u podrumu je mozda cak i malo pretoplo jer je pec za centralno i kotao dolje , ali , imas pravo ! Sutra cu ih preseliti , neee , danas ! Kokosji sam vec rastopila u vodi i sparljivo ih zalila . Sad mi preostaje samo nadati se !
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Sve prelijepo i tako uredno poredano ma svaka čast....
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Mislim da adeniume nećeš spasiti ako su ti u podrumu, pogotovo ako tamo nema grijanja. Iznesi ih na svjetlo i toplinu. Njima će, doduše, i uz prozor biti hladno pa im pronađi odgovarajuće mjesto. Možda bi im pomogla mrvica kokošjeg gnoja u vodi za zalijevanje.
Inače, sve ti je tako lijepo i uredno! Oleander prekrasan! ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Skoro sam zaboravila , oleander se na ovom mjestu i dalje dobro osjeca :
![]() |
|
![]() |
|
A i snijeg je danas padao skoro cijeli dan :
![]() |
|
![]() |
|
Nazalost je i ovo moralo ostati u podrumu :
to moram sutra ocistiti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo sam smjestila u podrum :
![]() ![]() za ova 2 adeniuma se jos borim da ih spasim ! ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje Mira K i Anaida ! Zatrpala sam sve prozore i podrum ali jedva cekam proljetne dane kad se moze raditi vani !
Vama puno puno ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |