palcica - kolači, torte |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 29> |
Korisnik | |
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.coolinarika.com/recept/orecchiette-sa-brokulom/
![]() evo ovako to izgleda kad sam ja parićala (samo je bila oskudica brokule, al nije nam ostalo ništa) [IMG]smileys/emot108.gif" align="middle" /> |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Maris pa ti si prava umjetnica, premda ti torta nije do kraja ukrašena(kako kažeš) ja sam bez riječi...hvala ti
![]() Ksan hvala ![]() Anaida samo ti dođi i na slano i na slatko..... ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Palčice, redovno dođem k tebi na nešto slano, nešto kiselo, nešto ljuto i nešto slatko
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Odlična tema
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() Za mog leptirića u cvijeću,torta duga s leptirićima. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma i meni se sviđa,baš lijepo izgleda a mogu mislit da je ukusna,ja čekam da se raščisti put da siđem u kupovini,nemam čokolade i odmah je pravim
|
|
![]() |
|
Maris, odlična...joj šta sam važna
![]() ajde jedva čekam vidit i tu "dječju" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() Palčica evo tvoje prefine torte.Već sam si pripremila materijal za sutra,samo izvana neće izgledati ovako već ukrašena ticino masom,s obzirom da je dječji rođendan u pitanju.Puno ti hvala na receptu. ![]() |
|
![]() |
|
Maris..ma naravno, stavi fotku...pa jedva čekam....a jesam hepi kad ste i vi zadovoljne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Čokoladna torta je baš prava čokoladna torta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo, upravo sam zadnju pojela.
![]() Radila sam ih u utorak navečer, a još uvijek su mekane i ukusne.
![]() Samo ti stavljaj provjerene recepte, ja te sigurno pratim. Slijedeće će vjerojatno biti ona čokoladna torta.
|
|
![]() |
|
Lana hvala, javi rezultate i dojmove.
Proljeće, a sad sam sva važna....to mi je najveća nagrada kad isprobate recept koji sam vam dala ili predložila i kad ste zadovoljne...hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga, samo da prijavim da sam sinoć napravila buhtle po tvom receptu i - to je to!!!
Recept ide u bilježnicu, jer su tako ukusne i meke, i više ne tražim recept za njih jer ovaj je pravi.
Toplo preporučam.
Hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
palcice posjećujem tvoju temu pa evo da ostavim trag. Vjerujem da će ovih dana na red doći i tvoje hroštule.
![]() |
|
![]() |
|
Cikas nadam se da si zadovoljna .. u te fritule samo stavit dosta arome...odlične, fine i jednostavne
evo danas ručak vrila juhica (mesna-koka, junetina, bravetina) ![]() i onda domaći kruh, lešo meso, kis kupus samo okrenut na ulju sa lukom (češnjakom) i začinima, krumpir na salatu i malo lešo mrkvice ![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Prvi put vidim smrznuto i puknuto jaje.
I ja sa sam jedna od onih koji isprobavaju tvoje recepte. Uspila slikat dok nije nestalo! Hvala! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() zadnjih dana ... samo smrznuta i puknuta jaja... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Blago njemu,ja ni ispred kuće ne mogu izać toliki je snijeg,ali nema veze važno je da imam još zaliha za praviti po koji kolačić sa tvoje teme
|
|
![]() |
|
Ja ću sigurno probati raditi krafne po tvom receptu, ali i ovu čokoladnu tortu što je maris spominjala.
I ja također tražim pravi recept,i kada ga isprobam tek onda ide u bilježnicu. ![]() |
|
![]() |
|
evo imamo skijaša, skija po glavnoj prometnici
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |