Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 07:26
Gute, baš ti krasno izgleda cvijeće na prozorima! Bujno, lijepo, zdravo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 23:40
Gute, krasne su ti biljčice na prozorima i na sigurnom su. Ova slika mi je divnaSmile

smile79
Rijeka

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 23:38
Bebi , glavno da napreduje , da mi nije "umrl"  !        smile79
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 22:43
Originalno poslano od člana Gute Fee Gute Fee napisao:

ovo mi je skoro uginulo ali uspjela sam bolesnika izlijeciti !

Ovaj tvoj "bolesnik" podnosi opake minuse, ali samo nadzemni dio ugiba. Na proljeće se budi i naraste veliki, velikiWink 
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 22:39
I jos ovo a sutra cu poslikati u podrumu :

Sarica vidi ! Ovo sam dobila od tebe !

Moj "Glücksbambus" ili kako se u Njemackoj zove " bambus srece" :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 22:33
I jos malo :

Lavendelu je tu bilo pretoplo jer je M. otvoril grijanje a ja nisam vidla !
Sad sam ga preselila !

ovo mi je skoro uginulo ali uspjela sam bolesnika izlijeciti !

Ovo je M. dobio od Nataly i rekao mi da to moram posebno cuvati :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 22:27
I prozori na trecoj strani nisu ostali postedjeni :

I ovaj ruzmarin sam izvadila iz zemlje i sad je tu :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 22:23
Svi prozori su puni :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 22:20
Originalno poslano od člana Silvy Silvy napisao:

Gute Fee,
koja divna zimska idila kod tebe - kroz prozor! Tongue
Napokon sam obišla i dugo šetala tvojom prekrasnom okućnicom, vrtom, povrtnjakom.
Sve pohvale za vrijedne ruke kada na ljeto postigneš svu tu ljepotu oko sebe.
Gladiole, cinije, lijepe kate, suncokteti - koje boje! smile64.
A kućne biljčice i mali bebači, sve zdravo i bujno.

Uživala sam u šetnji tvojim Zagorjem, ljeti i zimi.

Puno pozdrava i smile79iz hladnog, pomalo burnog Omišlja.

Veselim se jako tvojim rijecima draga Silvy , ako hoces sjemena od "lijepih Kata" saljem ti !
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 22:18
Draga Sarica svaki dan ga nadgledam i veselim mu se ! Natalija mi je u pismu poslala malu grancicu a vidi sad :

i druga grancica :

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 17:13
Natalijin sukulet izgleda zaista famozno, dobile smo ga nekak u isto vrijeme, mojega me je uopće sram pokazati. Dugo ćeš uživati u žuto-narančastom cveteku.
Naravno, moram spomenuti bijelu čaroliju i s vanjske strane prozora, silber pod snijegom, najljepši ukras.
pusaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 23:29
Gute Fee,
koja divna zimska idila kod tebe - kroz prozor! Tongue
Napokon sam obišla i dugo šetala tvojom prekrasnom okućnicom, vrtom, povrtnjakom.
Sve pohvale za vrijedne ruke kada na ljeto postigneš svu tu ljepotu oko sebe.
Gladiole, cinije, lijepe kate, suncokteti - koje boje! smile64.
A kućne biljčice i mali bebači, sve zdravo i bujno.

Uživala sam u šetnji tvojim Zagorjem, ljeti i zimi.

Puno pozdrava i smile79iz hladnog, pomalo burnog Omišlja.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 22:35
Živjele doktorice među nama!!!  Nije se "ništa" dogodilo, samo pp čini svoje, kao i uvijek!!  Ajde, žive mi bile i prošle ovu zimu sa čim manje žrtava!!

E, ti si rekla za snijeg staubšećer!!  E pa i kod mene je počeo, sitni i već se vidi po stazi!!   Kao da sam stazu i princeske posipala istim materijalom!!  A kaj češ, više ćemo boraviti unutra, a i vrijeme će skoro doći za sijanje, pa će nam i vrijeme brže proći!!  A ima i puno vrtića, koji nam krate vrijeme!!  
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 22:08
@ anabistrica
Imas pravo draga , no ja jedva cekam proljece , vec me prstici svrbiju !

@ kamenjar
Draga zelim ti da i snijeg i sol cim prije postanu proslost ! Sve te dobre zelje sam poslala "gore" na usvajanje !

@ bebolina
Draga Bebi , priznam zalosna sam ali slijedim savjete i nadam se uspjehu . Zao mi je svake i najmanje biljcice kod koje primijetim da ne osjeca dobro !

@ Mari
Mari draga , kad je jako brrrr onda mi je milije pogledati kroz prozor nego ici van . Nazalost pripadam onoj grupi kojoj to i kardiolog savjetuje !

@ Free
Draga Free i ja se igram "doktorice cvijetoljubice" , nekad imam uspjeh a nekad i ne ! Kaj se "stola" tice , namjera postoji ali nek se vrijeme malo sredi !  Osim toga ne razumijem kaj se dogodilo ? Ja nevidim nigdje razlog za neko "povlacenje" , cemu to ?

@ baka
Draga baka , vec sam i Free rekla , i ja se igram "doktorice cvijetoljubice" i nemam stvarno namjeru odustati ! Na ovaj forum me je dovela Hamara i ja sam joj za sve vas divne ljude , koje sam ovim putem upoznala , jako jako zahvalna !

@ Trisa
Draga Trisa , stima , mi imamo snijeg , sve je tako cisto i bijelo kao da je netko rasipao staubsecer ! Zao mi je kad cujem da ste se vi u stvari napatili a mi samo tako prosli !

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 20:41
Samo sam svratila vidjet koliko snijega ima kod tebe. Pozdrav iz za sada suhe Rijeke.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 18:45
Djevojčice, klinika Freeland još ima slobodnih kreveta!!Wink

Neću obrisati ovo gore, dosta biljčica sam spasila na taj način!! I te biljčice podijelila sa vama!!  Gute,  sorry, za ovo u tvojoj temi!!

Ovo nije bilo žicanje, kako mi je skrenuta pažnja od brižne forumašice, već pokušaj spašavanja!!  I ne, nisam ničija prijateljica koja ima popis biljčica koje netko od vas ima u vrtu ili kući!!    Ali očito da je nešto divlje u zraku!!  Pa ću da se maknem na neko vrijeme!!

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 17:59
Zeleno postalo bijelo Zagorje.
Nemoj odustajati od ničeg... nekima treba dulje za oporavak.Pazi što se pravim važna, a sama nemam pojma nišEmbarrassed.
Zanima me hoće li ti orhideje opet bit "prave". Ja s mojima baš nisam imala sreće.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 15:27
Gute, i u tebe prava zima!! Pa od zagorja zelena ništa još neko vrijeme!!!

Ali.....  dolazi proljeće uskoro (ako zaboravimo najavu za sutra)!!!  A mene nekako baš jako zove onaj tvoj veliki stol!!  Koliko bi nas stalo oko njega!!  Baš mami na pravu forumsku kavicu sa proširenim sastavom!!!

Kod mene sija sunce, a moji adeniumčići su baš iskoristili svaki sunčani dan, i krasno se udebljali!!!!  Daj i ti svoje pod hitno stavi na sunčanje i uskoro će te obradovati novi listići!!!

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 00:44
čipke na tvom prozoruBig%20smile a vani čarolijaClap
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 00:43
Draga, neka si mi ti živa i zdrava, adeniuma će bitismile78
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.