Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 94> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Natalijin sukulet izgleda zaista famozno, dobile smo ga nekak u isto vrijeme, mojega me je uopće sram pokazati. Dugo ćeš uživati u žuto-narančastom cveteku.
Naravno, moram spomenuti bijelu čaroliju i s vanjske strane prozora, silber pod snijegom, najljepši ukras.
pusa
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Sarica svaki dan ga nadgledam i veselim mu se ! Natalija mi je u pismu poslala malu grancicu a vidi sad :
![]() i druga grancica : ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Veselim se jako tvojim rijecima draga Silvy , ako hoces sjemena od "lijepih Kata" saljem ti ! |
|
![]() |
|
Svi prozori su puni :
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I prozori na trecoj strani nisu ostali postedjeni :
![]() ![]() I ovaj ruzmarin sam izvadila iz zemlje i sad je tu : ![]() |
|
![]() |
|
I jos malo :
Lavendelu je tu bilo pretoplo jer je M. otvoril grijanje a ja nisam vidla ! Sad sam ga preselila ! ![]() ovo mi je skoro uginulo ali uspjela sam bolesnika izlijeciti ! ![]() Ovo je M. dobio od Nataly i rekao mi da to moram posebno cuvati : ![]() |
|
![]() |
|
I jos ovo a sutra cu poslikati u podrumu :
Sarica vidi ! Ovo sam dobila od tebe ! ![]() Moj "Glücksbambus" ili kako se u Njemackoj zove " bambus srece" : ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebi , glavno da napreduje , da mi nije "umrl" !
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Gute, krasne su ti biljčice na prozorima i na sigurnom su. Ova slika mi je divna
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Gute, baš ti krasno izgleda cvijeće na prozorima! Bujno, lijepo, zdravo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Drage moje Mira K i Anaida ! Zatrpala sam sve prozore i podrum ali jedva cekam proljetne dane kad se moze raditi vani !
Vama puno puno ![]() |
|
![]() |
|
Ovo sam smjestila u podrum :
![]() ![]() za ova 2 adeniuma se jos borim da ih spasim ! ![]() |
|
![]() |
|
Nazalost je i ovo moralo ostati u podrumu :
to moram sutra ocistiti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A i snijeg je danas padao skoro cijeli dan :
![]() |
|
![]() |
|
Skoro sam zaboravila , oleander se na ovom mjestu i dalje dobro osjeca :
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Mislim da adeniume nećeš spasiti ako su ti u podrumu, pogotovo ako tamo nema grijanja. Iznesi ih na svjetlo i toplinu. Njima će, doduše, i uz prozor biti hladno pa im pronađi odgovarajuće mjesto. Možda bi im pomogla mrvica kokošjeg gnoja u vodi za zalijevanje.
Inače, sve ti je tako lijepo i uredno! Oleander prekrasan! ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Sve prelijepo i tako uredno poredano ma svaka čast....
![]() |
|
![]() |
|
Draga Andina , u podrumu je mozda cak i malo pretoplo jer je pec za centralno i kotao dolje , ali , imas pravo ! Sutra cu ih preseliti , neee , danas ! Kokosji sam vec rastopila u vodi i sparljivo ih zalila . Sad mi preostaje samo nadati se !
|
|
![]() |
|
Ah draga , jedva cekam proljece ! Ja bi vec sijala ali za puno toga je jos ipak malo prerano ako bas i u podrumu ! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |