Zamjenski materijali za decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti draga Tifany na tako velikom komplimentu!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
a ja sam sigurna da će to tebi sjajno izgledati
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ova ideja s čarapon na flaši je genijalna, moram to jednom isprobati
![]() |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
jos nisam, ali ako ti treba pomoc oko prevoda, to gogu,,inace se to pravi od dokolenica,ili tankoh zenskih čarapa... |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
step1 i step 2 su ti premazi kod dvokomponentih crackle lakova (lakova za raspucavanje)... ![]() imaš na Lumosovoj stranici detaljne upute i tutoriale... ![]() vjerojatno si vidjela po galerijama na forumu radove s pukotinama koje daju "antikni" štih... e, to ti služi tome... ak ti ja krenem objašnjavat kak se radi - sve bum spetljala i niš' ne buš skužila ![]() ![]() zato sam ti napisala za Lumosovu stranicu... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
http://stranamasterov.ru/node/157165?tid=451%2C722
nešto zanimljivo,da li je netko ovo probao?
|
|
![]() |
|
buga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 12 |
Možete mi molim vas objasniti kaj je to step1 ili 2. Malo sam zbunjena...Kako sam totalni početnik ne znam o čemu se radi. No ja za rad koristim ljepilo LIBROKOL i ponaša se isto kao original ljepilo samo se razrjeđuje sa vodom. To je inače ljepilo za papir i koristi se za uvez i slično. Već sam ranije u javljanjima objasnila o čemu s radi i gdje ga ima za kupiti.
![]() |
|
![]() |
|
Nitko za sada! I ja sam probala s drvofixom - jako uspješno!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
drage moje da li ste pronašle kakav nadomjestak za step 2, drvofix kao step 1 odlično funkcionira
|
|
![]() |
|
Kmatea ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Pozdrav svima u ovoj godini! Evo, htjela bih s vama podijeliti par svojih početničkih radova; nadam se da su "zadovoljavajući
|
![]() |
|
pluton ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 51 |
Hvala ElzaBuba!!!!!
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Pozdrav svima! nova sam na forumu a dekupaz radim pola godine..nisam uspela sve da iscitam o zamenskim materijalima pa me zanima samo da li je mozda neko radio drvofixom na platnu? treba neki abazur da ukrasim...
i kako koristite dvokomponentni lak? u odredjenom pravcu ili...? |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Evo jednog eksperimenta vezano za 2k lak (Sottile od Stamperie).
Isprobavala sam da li se Step 1 može zamijeniti s običnim drvofiksom i uspjelo je. Razlika je jedino što su mi sa originalnim Step 1, pukotine bile nešto sitnije i mrvicu deblje a s drvofiksom kao zamjenom su bile nešto veće i tanje.
Ova slika prikazuje kako pukotine izgledaju kada se koristi originalni Step 1:
A ovo su pukotine kada sam koristila drvofiks umjesto Stepa 1:
|
|
![]() |
|
buga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kmatea ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Hvala puno na odgovoru uz isprike što kasni odgovor (mala beba, pripreme za Božić...). Uspjela sam napraviti dva pladnja i jedu kutiju; rekla bih uspješno, ali sigurno daleko od teta ovdje sa stažom:-))) Svako dobro svima i uspješna 2012!!!!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Čim ti se osuši druga boja nanesi lak i lijepi salvetu. Kada se osuši lakiraj sprej lakom ili onim iz pikse.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Za snijeg uzmi 1 žličicu drvofixa, 1 žličicu sode bikarbone i 1 žličicu bijele boje, dobro izmješaj i, eto ti snijega.
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima!
Čitam vas već danima i upijam savjete...naime, apsolutni sam i totalni početnik u radu sa salvetama, a tako me sve opčinilo, da se ne skidam sa vaših rasprava i evo, baš mi se s desne strane suši jedna kutijica na kojoj radim. Ne bih htjela dosađivati i gnjaviti s istim pitanjima, ali me zanima koliko dugo se suši 2.boja (nanijela sam tamnu akrilnu, osušila, pa crackle lak, pa svijetla boja)? I da li onda nanosim ljepilo/lak za salvete, pa salvetu ili...? Hvaaallaaaa puno i oprostite na dugom postu! ![]() |
|
![]() |
|
pluton ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 51 |
Bok!!! Radila bi kuglice za bor i htjela bi napravit kao onaj snijezni efekt na njima! Vidjela Sam da postoji ona kao pasta (snijeg) zaboravila Sam kako se zove Ali mislim da je dosta skupa pa me zanima dali bi se to nekako moglo napraviti?
|
|
![]() |
|
coraline ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
Super ideja, hvala ti, budem isprobala. ![]() Ja sam ih mislila izribat žičanom spužvicom, skine se sva boja al zahtjeva malo duže ribanja. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |