Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijetomanijakov vrckav  vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijetomanijakov vrckav vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 20:53
Ti se već ozbiljno spremaš za proljeće,bit će veselje gledati biljčice kad počnu klijati.Tongue

Ovo je jedna lijepa mammillaria,ali neznam koja,sad sam vidjela da si već počela kupovati nove kaktuse,a i sijati,samo hrabro naprijed.Thumbs%20Up
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 20:39
Pa ti si prava vrednica, a na povrtnjaku bi ti i profici pozavidili.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 15:35
Ovo je za svaku pohvalusmile141
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 15:26
Cimicifuga ,Znam za tu sliku na kuci ...ma kad dodje proljece vec cu ja nekako naci sve i doci sa bajsom.

Eto danas sam malo radila ,pripremam se vec tjedan dana posijat sjeme ,al nikak da krenem pa eto danas me ovo sunce puno ljubavi izmamilo iz mog mracnjaka kako naziva otac moju sobu. Prvo sam prije 2 dana namocila sjeme na salveti

Sjeme je ljepo nabubrilo,i cak sam se i zacudila al paradajz koji sam dobila od sveki ,domace je cak i malo proklijalo.

Posijala u kontenjere ,napisala imena .
Otac mi je slozio kutiju od stiropora ,kupio zarulju za uzgoj bilja po lampom ..te prvo smo misli sve to staviti na tavan ali temperatura se ne dize vise od 17C ,pa cu ja svoje male biljkice uzgajiti u svojoj sobi ,di cu im mo pruzit temperatut oko 25C.
No to je sve samo privremeno ,cim malo vise zatopli ,preselit cu ih na terasu u limenu kutiju pod staklom.

Ovako izgleda kada je sve gotovo ,prekirveno najlonom,kraj radijatora ,i naravno sve dobro zaliveno s vodom.

Posto sam kupila nesto sjemena od kaktusa ,ali tek kasnije saznala da mi treba malo vise od zemlje i tegle ,odlucila sam pricekat sa sijanjem dok ne nabavim sve potrebno kako mi nebi propali.

AAALIII,ja nisam mogla docekat nabavku pa sam piknula u zemlju 2 sjemenke Lithopsa i 1 sjemenku stapelie i pogledajte slikicu

Crveno je stapelia ,a ovo malo malo sitno je moj prvi zivi kamen .

A sto se tice povrca ,mislim da ce ove godine biti jakoo puno svega .Posijala sam 3 vrste paradajza (rozi veliki domace sjeme ,crveni veliki-domace sjeme ,i kupovno rajčica marglobe),3 vrste paprike (botinečka žuta,quadrato dasti giallo,i slatka roga) patliđan,celer,i malo salate koja bi treba u zemlju u 3mj.Nazalost mjesta nema za cvijece ,ali vec cu ja nesto smisliti .Puno vas pozdravljam ,Želim vam sretno valentinovo !!¨!

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 15:12

Možda se prisjetiš (obriši ovu fotku ako ti smeta u tvojoj temi)

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 13:38
Kaze decko da zna di je njegova viksa,i da kao i ja znam da mi je rekao 10 puta ...al ja naravno pojma nemam ...Al do proljeca cu saznat ,naravno mogla bi doc u setnju tvojim vrtom :-)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 13:32
Originalno poslano od člana Cvijetomanijak Cvijetomanijak napisao:

Cimicifuga--hehehe ,ko bi reko da smo susjede ...Dijeli nas Kostanjevac,ovo su Jankovke(gudci) ...cesto sam u Kozjaci, kad je ljepse vozim se biciklom okolnim mjestima ,a Kozjaca mi je veliki izazov zbog velikih brda hehe

Ako znaš gdje je viksa Džimija Stanića - tam sam ti ja. Mogla bi na proljeće, kada budemo tamo, provozati se bajkom do moga brega...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 11:38
bit ce cvijeca ,i to puno vise nego do sada ...planiram ove godine napravit sarenilo od vrta ,ali to sve sijem naknadno ,posto vecinom tog cvijeca ide u zemlju nakon mrazova .Cak i vrt planiram prosirit ,radi cvijeca ( Otac ce me ubit ,hehe,on bi zasadio maline a ja bi cvijece)
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 11:03
Pardo, pardon. Sad tek vidim rubove.

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 10:59
To je od svekrve ruzmarin ,ona tvrdi na ga netreba stiti,jer mu je ovo 3 godina u zemlji,a ja kao dobra snaha necu se petljati ...hehehe,Doma imam 3 mladih ,koje sam rasadila proslo ljeto pa ak joj smrzne dat cu joj jedan da se malo ulizujem hehehe 
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 10:54
Jos sam nesto zaboravila - gledam ruzmarin - nisi ga nista zastitila, dobro je dok je pod snijegom.
Da i jos nesto. Ovaj tvoj plan povrtnjaka je super, samo nigdje cvijeca  u planu, bez toga je povrtnjak pust, sigurna sam da to neces ispustiti. Cak su i povrtnjaci nasih baka uvijek imali koji cvetek u vrtu ( time se valjda i tvoja sveki rukovodi : svega po malo LOL ).

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 10:48
Cimicifuga--hehehe ,ko bi reko da smo susjede ...Dijeli nas Kostanjevac,ovo su Jankovke(gudci) ...cesto sam u Kozjaci, kad je ljepse vozim se biciklom okolnim mjestima ,a Kozjaca mi je veliki izazov zbog velikih brda hehe

eeeh Baka ,tesko je snjegovica napraviti od ovog suhog snijega ,jedva se i gruda napravi.A iglu je radjen usput ,nasipavanjem snijega s prolaza i onda polako poceli kopati i eto nakaraju je i dobro ispao ..
Da da ,svime vam se ja bavim ,kad nesto volis nista nije tesko .smile127
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 10:39
Ma ti bi trebala menjati nick u vrtomanijak!LOL
Pa imaš i cvijeća i povrća i svašta.
Nisam dugo bila, tako da krećem od lijepih ljetnih cveteka i one dvije preslatke mace!Big%20smile
Zimske slike su krasne, a iglu.... svaka čast. Napraviti snjegovića ... nije problem s ovoliko snijega, ali iglu... to je već graditeljsko umijeće!Thumbs%20Up
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 10:35

Pozdrav tebi i tvome (svekinom) sniježnom vrteku. Nekako su mi ovi bregi poznati! Možda ti čak mogu mahnuti kada dođem u svoj vrtek na Rasteku u Kozjači?
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 09:26
Ko usporena snimka,hasmile96  Bez brige,tvoj trud će se isplatit.Dok god imaš volje,sve ideThumbs%20UpClap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 09:19
Curke hvala vam na posjeti ...
Tea - kad na sebi imas 20kg odjece i nije tako zima,samo je malo teze se kretat :-)
Carol - nasmijao me tvoj kom ,ma sva sreca pa je dobra zena,bolje receno MRAAAK,samo sto toliko voli cvijece ,da ga je zasadila svugdje i onda kad dodje vrijeme okopavanja ,o obrezivnju pojma nema ,onda polako sve to lici na djunglu ....a tesko joj je nesto predlozit jer zeli i povrce i voce i ruze ,a nikakvog reda ...pa ja nekak to pokusavam svake godine spasit .
Za sad sam vec 2 puta odustala al ove godine sam si rekla cu se potrudit vise nego prije ,a znam da ce joj se svidjet i da ce bit zadovoljna konacnim rezultatom..

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 07:02
Cvjetomanijak - plan sadnje je odličan, neka ti sve lijepo raste i rodi!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 22:37
slika s ružmarinom mi je najljepšaClap
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 17:15
Iglu je super, brrrrrrrrr. Ipak bi vise uzivala u drvenoj kucici, a kod svekrive se i treba dokazati, bar u pocetku.Wink

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 16:22
Krasne snježne fotke.Ovako sam ih gledalasmile66    smile78
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.