Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 312> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Baka, Mali kaktus, Ksan, dobro mi došle po ovoj zimi. Jedva i ja čekam proljeće i ne veselim se snijegu kao Brundo. A dok čekamo proljeće , malo se ugrijte....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prošetala sam tvojim vrtom, prekrasan je. Jedva čekam proljeće da se sve počne buditi
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš ga je lijepo vidjeti kako se igra na snijegu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sada je naslov teme zaista nezgodan u vrijeme ovolikog snijega. Dobar je snijeg jer pokriva biljčice da se ne smrznu toliko a treba i radi natapanja zemlje jer je bila zaista jako suha. Dobro je što je sada padao snijeg jer znam ovu nar. poslovicu koja kaže: Kad zima ne udari glavom, onda udari repom. Bolje i sada da je zima nego u 3.mj. Još jedna poslovica kaže: Kad veljača ne veljuje, starac marac opakluje. Što će reći kada veljača bude topla onda u ožujku ( martu) treba opaklija. Opaklija je debela kabanica od ovčijeg krzna koje su nosili pastiri dok su čuvali stado u zimskim danima.
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Proljeće a kad tamo prekrasna snježna bjelina.Dobro kažeš: pokriva sve i smrznuto i živo. Ali vjerujem da je i tvojim biljkicama i kod drugih puno manje štete od snijega, nego kod nas, golo pa mraz.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ovaj snjeg daje poseban dojam tvom vrtu
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina, hvala ti na savjetu. To ću učiniti odmah sutra. Ni ne usuđujem se puno ih dirati da nešto ne pokvarim.
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free,hvala ti na posjeti i na pozdravu. Do pravog proljeća je još daleko ali ipak mi neke moje biljčice prirede veselje i makar neki mali dašak proljeća...
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Najviše me u tvoj vrt vuće naziv tvoje teme, a dočekala me rasvijetana ljubičica!! Koje li simbolike!!!
Veliki pozdravčić ti ostavljam!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Moon, Lantana, dobro mi došle po ovoj zimi. Sada mi je lijepo dvorište pod ovim sniježnim pokrivačem, ne vidi se uvenuto i smrzlo cvijeće ali jedva čekam sunce i proljeće da sve opet bude zeleno i rascvjetano.....
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepe snježne slike!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
imaš pravo, lijepo ga je vidjeti, samo da nije na cesti |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |