Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićni kaktus - Zygocactus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićni kaktus - Zygocactus

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 41>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 19:28
Moon prekrasan božićnjak, a bogme i teglicaThumbs%20UpThumbs%20Up
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 18:36
hvala vam svima Heart
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 06:52
Moon, svaka čast, kao i Natalija, i ja mislim da ih je teško održati pogotovo ljeti. Zato, kada vidim ovako lijep, usto još i bijeli zygocactus, sav se raznježim....
Pozdrav.......schumy  smile55
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 22:16
prelijep!jako,a teglica mi je fora...gdje si to kupila?
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 21:49
Moon...prekrasan je...uistinu poseban.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 20:25
natalija....tako sam i ja mislila da mi ne idu, pa me bilo frka imati ga, i onda sam uzela tog maleckog, onog najmanjeg za 9 kn i eto još uvijek je živ i tijekom ljeta je narastao i evo cvjeta. Ma probaj, samo pazi da ga previše ne zalijevaš i to je to
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 08:06
moon prekrasan je smile39, bijelog mi je baš neobično vidjeti, obično budu crveni i pastelni, ovaj mi je zato nekako poseban

ko što rekoh, meni stvarno ne idu, ali zato se volim diviti vašima
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 00:09
Kupila sam sasvim maloga bijeloga (možete ga vidjeti na 20-toj stranici), a tijekom siječnja je izgledao ovako:

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 20:05
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 10:58
Originalno poslano od člana dada zd dada zd napisao:

samo što im ne piše uskršnji nego proljetni kaktus
@dada zdsmile79
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
dada zd View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada zd Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 00:34
samo što im ne piše uskršnji nego proljetni kaktus
Na vrh
dada zd View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada zd Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 00:28
Jesam ja sam ih kupila (rozog i ljubičastog)imala sam samo crvenog a božičnih imam dosta (razlikuju se po listu) sad sam još u potragu za bijelim
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2012 u 23:40
Originalno poslano od člana dada zd dada zd napisao:

u kaufland ima kupiti uskršnjih kaktusa -16kn
Jesi siguran da su uskršnji?
Neki dan sam na policama vidila božićni...
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
dada zd View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada zd Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2012 u 23:34
u kaufland ima kupiti uskršnjih kaktusa -16kn
Na vrh
dada zd View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada zd Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 14:39
prekrasni su ja ih imam 10-ak ali sad su vec bez cvijeta
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 21:31
Ovo je moj koji dobro kasni LOL svake godine

Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 18:31
Evo, i kod nas procvjetalo. Moj Božićni kaktus počeo je pupati koncem listopada, pupovi su mu se sporo razvijali tako da je prve pupove otvorio oko 10. siječnja. Trenutno izgleda ovako.

Iako naizgled nije loše, ja sam jako nezadovoljna i zabrinuta. Biljka je postala mlohava, opuštena, dehidrirana iako je uredno zaljevena. To se vidi kad se usporedi sa ovom slikom iz listopada.

Bit ću sretna ako imate savjet kako da ga spasim. Možda presađivanjem kad ocvate???
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 14:54
i kod mene će biti da je problem doma zbog radijatora u dnevnom boravku ......
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 14:44
prekrasni su, ja imam na poslu i cvijeta a doma nikako da procvijeta
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2012 u 13:47
Lovro stvarno su lijepi. Valjda im godi položaj...
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.