Božićni kaktus - Zygocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 41> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moon prekrasan božićnjak, a bogme i teglica
![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Moon, svaka čast, kao i Natalija, i ja mislim da ih je teško održati pogotovo ljeti. Zato, kada vidim ovako lijep, usto još i bijeli zygocactus, sav se raznježim....
Pozdrav.......schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
prelijep!jako,a teglica mi je fora...gdje si to kupila?
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Moon...prekrasan je...uistinu poseban.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
natalija....tako sam i ja mislila da mi ne idu, pa me bilo frka imati ga, i onda sam uzela tog maleckog, onog najmanjeg za 9 kn i eto još uvijek je živ i tijekom ljeta je narastao i evo cvjeta. Ma probaj, samo pazi da ga previše ne zalijevaš i to je to
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moon prekrasan je
![]() ko što rekoh, meni stvarno ne idu, ali zato se volim diviti vašima |
|
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dada zd ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 10 |
samo što im ne piše uskršnji nego proljetni kaktus
|
|
![]() |
|
dada zd ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 10 |
Jesam ja sam ih kupila (rozog i ljubičastog)imala sam samo crvenog a božičnih imam dosta (razlikuju se po listu) sad sam još u potragu za bijelim
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Neki dan sam na policama vidila božićni...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
u kaufland ima kupiti uskršnjih kaktusa -16kn
|
|
![]() |
|
prekrasni su ja ih imam 10-ak ali sad su vec bez cvijeta
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Ovo je moj koji dobro kasni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Evo, i kod nas procvjetalo. Moj Božićni kaktus počeo je pupati koncem listopada, pupovi su mu se sporo razvijali tako da je prve pupove otvorio oko 10. siječnja. Trenutno izgleda ovako.
Iako naizgled nije loše, ja sam jako nezadovoljna i zabrinuta. Biljka je postala mlohava, opuštena, dehidrirana iako je uredno zaljevena. To se vidi kad se usporedi sa ovom slikom iz listopada. Bit ću sretna ako imate savjet kako da ga spasim. Možda presađivanjem kad ocvate??? |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
i kod mene će biti da je problem doma zbog radijatora u dnevnom boravku ......
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasni su, ja imam na poslu i cvijeta a doma nikako da procvijeta
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Lovro stvarno su lijepi. Valjda im godi položaj...
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |